Dark Universe er dødt – gyser-eksperter overtager ny “The Invisible Man”.

“The Mummy” med Tom Cruise skulle i sommeren 2017 kickstarte et nyt cinematic universe med navnet Dark Universe – læs mere om produktionen af “The Mummy” her.

Men “The Mummy” floppede, og nu dropper Universal alle planer om et samlet monster-univers:

”Vi er begejstrede over at forfølge en mere individualiseret tilgang,” siger Universal-chef Peter Cramer til The Hollywood Reporter.

Det var ellers planen, at “The Mummy” skulle bane vejen for et samlet univers, der indeholdt nye udgaver af “Bride of Frankenstein”, “Dracula” og “The Invisible Man”.

I stedet bliver der nu fokus på den enkelte film, der i første omgang bliver “The Invisible Man”.

Det bliver Blumhouse, der har haft gyser-succes med “The Purge”, “Happy Death Day”, “Paranormal Activity” og den nye “Halloween”, som skal producere “The Invisible Man” for Universal.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 5 år siden

Good news everyone. Jeg forstår bare ikke hvorfor der skulle gå så lånt tid. Hvad end man mener om The Mummy, er der jo intet der forhindrer dem i at lave andre monsterfilm. Man kan jo også lave enkeltstående film og så først senere lave en crossover film med 2 eller flere af monstrene.
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

tja det er da ærgerligt de aldrig fik det til at fungere, men de leverede bare action versioner af mumier og dracula, som folk ikke var interesseret i, de skulle nok have taget universet i en lidt mere uhyggelig retning.

Skriv ny kommentar: