Det var næppe sådan, at Universal Pictures ønskede, at Dark Universe skulle begynde. “The Mummy” har fået en hård start – hvilket ikke mindst skyldes usædvanligt hårde anmeldelser. Nu viser det sig, at skylden måske skal placeres hos Tom Cruise.

Se også: Anmelderne knuser “The Mummy”: Værste Tom Cruise-film nogensinde

Det er Variety, der skriver, at selv om Alex Kurtzman formelt var instruktør på “The Mummy” og arkitekten til hele Dark Universe, så er det reelt Tom Cruise, der har bestemt det hele på optagelserne til “The Mummy”:

”Tom går til alle projekter med en grad af engagement og dedikation som nærmest ingen andre i vores branche,” udtaler Universal i den forbindelse.

Angiveligt havde Cruise fået indskrevet i kontrakten, at han skulle have kontrol over de fleste aspekter på “The Mummy” – heriblandt godkendelse af manuskript til beslutninger i post-produktionen.

Derudover pressede han på for, at premieren skulle placeres i juni – centralt i blockbuster-sæsonen. Her har den tabt stort til “Wonder Woman”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 zamm- 6 år siden

Ja, bare giv andre skylden. Det er i hvert fald ikke tilladt at tænke selv nu om dage!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#2 Lard Hanson 6 år siden

#1 - ahvabehvab?
Gravatar

#3 Geekalot 6 år siden

En skam en skuespiller skal have lov til at have så meget magt.
Gravatar

#4 zamm- 6 år siden

#2 Jeg tror ikke på, at det alene er Cruise skyld (ikke fordi jeg favoriserer ham)... virker bare så typisk at give andre skylden efter et kæmpeflop!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#5 steadi07 6 år siden

"The Mummy" var uden tvivl ikke årets bedste film, men jeg syntes nu ikke, at den er noget, som Tom Cruise behøver undskylde for eller andre behøver undskylde på filmens vegne.

Helt okay actionfilm, men en smule ramt af, at den skal starte "Dark Universe".

Skriv ny kommentar: