Mr. Knight melder sin ankomst på den nyeste “Moon Knight”-poster.

Oscar Isaac kommer på noget af en skuespillerprøve, når han gør MCU-debut i den kommende Disney+-serie. Her spiller han nemlig Marc Spector, en lejesoldat med dissociativ identitetsforstyrrelse, som på vegne af den egyptiske gud Khonshu påtager sig rollen som superhelten Moon Knight.

Du kan se seriens første trailer lige her.

Hans sindssygdom betyder dog desværre for Spector – heldigvis for os – at der bor flere forskellige personer i hans krop, heriblandt den britiske gavebutiksmedarbejder Steven Grant og ikke mindst den stilfulde politikonsulent, Mr. Knight, som vi netop er blevet introduceret til på den nye poster.

Billede

“Boyhood”-stjernen Ethan Hawke spiller seriens skurk, Arthur Harrow, en kultleder, der ser Moon Knight som en forhindring, og som opfordrer Spector til at tage sine mørkeste sider til sig. Den franske skuespiller Gaspard Ulliel, der på tragisk vis mistede livet i en skiulykke i januar, kan ses i rollen som Anton Mogart, der også er kendt som Midnight Man.

“The Umbrella Academy”-skaber, Jeremy Slater, står bag MCU-serien. Den egyptiske instruktør Mohamed Diab har instrueret fire af seriens afsnit, mens instruktørduoen Justin Benson and Aaron Moorhead har stået for de to sidste.

Benson og Moorhead er ikke færdige med Marvel efter “Moon Knight”. De skal nemlig også instruere størstedelen af episoderne i den kommende sæson af “Loki”.

Vi skal ikke vente mange måner, før vi får “Moon Knight” at se. Serien får nemlig premiere på Disney+ den 30. marts.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: