Det lader til, at Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria og resten af beboerne på Wisteria Lane i dramaserien “Desperate Housewives” skal til at bryde ud i sang i et kommende afsnit.

For seriens skaber, Marc Cherry, synes, at serien trænger til noget nyt og arbejder derfor nu på et manuskript med forskellige sangindslag og håber på, at seriens skuespillere tager positivt imod ideen.

Det er før sket, at der i tv-serier er blevet lavet enkelte musical-afsnit, bl.a. i serien “Ally McBeal” og “Buffy – Vampyrenes skræk”.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#11 HonoDelLoce 14 år siden

Kan ikke se, hvorfor et musical-afsnit ikke skulle kunne lade sig gøre i denne serie .. ? Synes faktisk at musical-afsnittet af Ally McBeal var helt dejligt at se, og i må virkelig ikke spørge mig om hvorfor jeg overhovedet har set det :D

Men et afsnit af DH kan jeg sagtens se udformet som musical, i det de behandler så mange forskellige historier på en gang hele tiden, men stadig holder det inden for samme emne (mere eller mindre) - det bevises jo af talen der altid (eller oftest? :) har ikke set alle afsnittene ;) ) kommer til sidst af en eller anden, der vidst nok skulle være en død karakter ? :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#12 lasse78 14 år siden

Det er da for grineren.
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#13 wimmie 14 år siden

#10

Ja, Simpsons-afsnittet var sjovt :)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#14 filmz-grev_michal 14 år siden

Der er en del eksempler på gode musical afsnit - og en af de mest vellykkede og prisbelønnede er som sagt Whedon's / Buffy the musical.

Scrubs synes jeg var ok dog ikke lige på samme højde.

Jeg tror faktisk at et andet koncept ville passe bedre til DH nemlig et form for stumfilms afsnit hvor det er baggrundsmusikken og skuespillet der er i centrum.

Lidt ala Hush fra Buffy(mener faktisk den vandt en emmy for det afsnit) , der var også et ligende afsnit i sit com'en 2 guys and a pizzaplace (mener jeg den hed)
Skriv ny kommentar: