Universal Studios’ “The Bourne Legacy” fra 2012 blev ikke helt den succes, som filmstudiet havde håbet på, med blandede anmeldelser og en skrantende omsætning i forhold til tidligere film.

Se også: Ny “Bourne” med Jeremy Renner rykker fremad.

Dette har dog ikke stoppet dem i at give grønt lys til endnu en film i franchisen, der igen vil se Jeremy Renner tilbage som agenten Aaron Cross. Justin Lin, der nok bedst er kendt for at stå bag de seneste mange “The Fast and the Furious”-film, vil være at finde bag kameraet.

Filmen får ligesom de tidligere “Bourne”-film amerikansk premiere i august måned i den allerede propfyldte sommer i 2015. Der er endnu ingen officiel titel på filmen, så det er muligt at fortsættelsen helt dropper “Bourne”-navnet og i stedet benytter sig af en anden titel.

Efter annonceringen af Lin som instruktør forventes det ikke, at Matt Damon vender tilbage i nogen som helst form som Jason Bourne – skuespilleren har nemlig utallige gange udtalt, at han kun er klar på mere spion-action, hvis Paul Greengrass også er ombord.

Filmens manuskript er skrevet af Anthony Peckham, der tidligere har stået for blandt andet “Sherlock Holmes” og “Invictus”.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Ispep 9 år siden

HA, ret smart økonomisk træk fra filmstudiet med at hyre Justin Lin, der nok skal gøre sit for at appellere bredt med nonstop action, som han er kendt for. Muligt vi får en lidt mere livlig affære, men jeg har sgu ikke tiltro til Lin kan diske op med noget mere raffineret og begavet, som ligger til universet. Men okay, denne gang har jeg så ikke de store forventninger og kan kun blive positivt overrasket.
Gravatar

#2 Mikkel Abel 9 år siden

"Legacy" var den sløjeste omgang action jeg længe har set og endnu værre hvis man sammenligner med det fantastiske niveau, den originale trilogi formåede at vise. Jeg har ingen forhåbninger til denne.
I saved Latin. What did you ever do?
Gravatar

#3 dkkev 9 år siden

jeg gad godt vide hvem Jeremy Renner har suttet gren på.. fejlcastet i stort set alle action-film han har medvirket i.

suk...
Gravatar

#4 Alex- 9 år siden

Jeremy Renner beviste med Bourne Legacy at han er fantastisk dårlig til at spille en bærende rolle. Ender nok med at få den set på et tidspunkt, i et spinkelt håb på at de kan formå at finde bare lidt af det frem, som gjorde den første trilogi interessant.
Gravatar

#5 BN 9 år siden

AlexMilo (4) skrev:
bare lidt af det frem, som gjorde den første trilogi interessant.


Jason Bourne?
http://beautifulnight.aurovine.com/
Gravatar

#6 Alex- 9 år siden

BN (5) skrev:
Jason Bourne?


/Matt Damon som bar hovedrollen meget bedre, ja. Ræset med medicinen i Legacy (som gør at Aaron Cross ikke er 'med' i filmens afslutning) lod overhovedet ikke til at blive fulgt til dørs.

Skriv ny kommentar: