Ny “Bourne” med Jeremy Renner rykker fremad

Sidste år udkom det fjerde kapitel i “Bourne”-franchisen, “The Bourne Legacy”, der havde Jeremy Renner i hovedrollen som agenten Aaron Cross i modsætning til de tre første film, som havde Matt Damon i hovedrollen som Jason Bourne. Filmen fik en blandet modtagelse, men indtjente nok til, at Universal nu rykker fremad med en fortsættelse.

Se også: Universal bekræfter “The Bourne Legacy”-fortsættelse.

Manuskriptforfatteren Anthony Peckham er blevet hyret til at stå for at skrive den nye film, hvor det igen bliver Renner i rollen som Cross, der er omdrejningspunktet. Peckham har tidligere skrevet Clint Eastwoods “Invictus” og Guy Ritchies “Sherlock Holmes”.

Mens Damon tidligere har nægtet at vende tilbage som Bourne, hvis ikke “The Bourne Supremacy”- og “The Bourne Ultimatum”-instruktør Paul Greengrass var bag kameraet, så har der de seneste år været hentydninger til, at han muligvis alligevel kunne være interesseret, hvis manuskriptet var godt nok. Endnu er intet dog på plads, og Damon skulle ikke være i forhandlinger om at medvirke på nuværende tidspunkt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (39)
Gravatar

#1 Aggeri 10 år siden

Den skipper jeg helt sikkert! Jeg har stadigvæk ikke glemt hvor usædvanligt ringe The Bourne Legacy var.
Gravatar

#2 Ispep 10 år siden

Lidt for tidligt at dømme projektet ude, måske, men efter skuffelsen med den forrige, så må anmeldelserne til den tid afgøre om billetten skal købes. På nuværende tidspunkt tror jeg ikke på dette projekt/den nye serie, men det kan næsten også kun blive bedre end Bourne Legacy.
Gravatar

#3 Knuden 10 år siden

Den forrige var ikke decideret ringe, den havde flere intense scener, skuespillet var godt, kameraet var langt mindre rystetur end de forrige film(som dog var superfede). Den havde bare uanede mængder spildt potentiale og en ikke eksisterende slutning. Da der blev fyret op for Moby i Legacy sad alle i biografen og tænkte "what? er den slut?".
Gravatar

#4 Joeyvind 10 år siden

Legacy åbnede ellers med et brag, med hele sne/drone sekvensen.. Resten af filmen husker jeg intet af, hvilket er en skam, da den bestemt havde potentiale..
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#5 SiniSael 10 år siden

#3 what he said -
også virkede den en anelse far-out med deres influenza DNA omkodning kontra de første tre ^^ (og dog?!? o_O )
Gravatar

#6 Ispep 10 år siden

Knuden (3) skrev:
Den forrige var ikke decideret ringe


Næh, måske ikke, men tæt på vil jeg mene. Der var lyspunkter, men filmen bruger for lang tid på at plapre løs om plottrådene og begivenheder fra tidligere. I lange passager kedede jeg mig bravt, og slutningen var da lige til at lukke op og skide i. Gilroy har uden tvivl haft en god, om end lidt forkert intention med filmen - der er for meget Michael Clayton over den. For meget overflødig sniksnak, hvor alting uddebatteres til plukfisk. Her forstod Greengrass ligesom hvad det drejede sig om, nemlig en højoktan actionthriller, dog uden at slippe de menneskelige aspekter af syne, og det er en svær opgave... Gilroy er dog ikke en actioninstruktør, så jeg håber en anden overtager instruktørsædet.
Gravatar

#7 Alex- 10 år siden

Den startede rigtig godt men slutning var virkelig for kedelig.
Hele DNA ræsset var lidt for rodet, det burde have været efterladt til en eventuel 2'er.
Kunne være rigtig fedt hvis Damon var klar på en efterfølger, dog frygter jeg for at det bare bliver en ny Mission Impossible 4. Skulle Renner ikke også overtage den serie egentlig??
Gravatar

#8 danish99 10 år siden

De første bourne var filmet med shakey cam hvilket var død irriterende, renner er super i rollen fordi han for det første kan sit kram og er en bedre skuespiller. Det kan kun blive fedt.
King
Gravatar

#9 Lord Beef Jerky 10 år siden

danish99 (8) skrev:
De første bourne var filmet med shakey cam hvilket var død irriterende, renner er super i rollen fordi han for det første kan sit kram og er en bedre skuespiller. Det kan kun blive fedt.


Jeg kan slet ikke huske shaky cam i den første, men jeg tror da på dig.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#10 Ispep 10 år siden

Den første Bourne har meget lidt shaky, men på ingen måde forstyrrende som det indimellem kan være under Greengrass. Liman har taklet det helt fint.

Skriv ny kommentar: