Den tredje film om eventyrlandet Narnia, “Narnia: Morgenvandrerens rejse”, formåede langt fra at hive eventyrlige summer op af biografgængernes lommer, da den havde premiere i de amerikanske biografer i weekenden.

Filmen omsatte for skuffende 24 mio. dollars og har dermed en næsten umulig opgave foran sig, når det gælder om at indhente budgettet på 150 mio. dollars.

Omsætningen understreger en kedelig tendens i franchisen, idet den første film i åbningsweekenden omsatte for hele 65 mio. dollars, mens “Narnia: Prins Caspian” hev 55 mio. dollars ind.

Den første film endte på et flot samlet boxoffice-resultat på 745 mio. dollars på verdensplan, mens 2’eren kun hev næsten det halve ind – 419 mio. dollars. Med den rekordlave omsætning, som “Narnia: Morgenvandrerens rejse” havde i åbningsweekenden, ser det ud til, at den vil ende under 2’erens samlede omsætning – og muligvis lægge franchisen død.

“Narnia: Morgenvandrerens rejse” kan ses i biograferne herhjemme 1. juledag.

Se også: Første trailer til “Narnia: Morgenvandrerens rejse”.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 filmkorn.dk 10 år siden

De film er også totalt intetsigende.

Så hellere den ubehjælpsomt tegnede, men fantastisk fortalte tegnefilmsserie fra 1979.

IMDB

Fantastisk serie!

Og så musikken. Får nostalgisk gåsehud :-)

[url=

Og

[url=
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#2 Moviemagic 10 år siden

Syntes de 2 første vare rigtig fede og glæder mig til den nye.....Vil lige sige at pt har Morgenvanderens Rejse hevet knap 104 af sit buget på 150 hjem på 4 dage så er det sku ikke helt skidt!
Gravatar

#3 filmz-Myrepip 10 år siden

Jeg kunne godt lidt begge to, så jeg vil absolut se denne.
"Know what the plural of pussy is? Puss-aiiii"
Gravatar

#4 Sweetiebellefan 10 år siden

Jeg håber at filmen er et par års ventetid værd.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#5 Dyggeren 10 år siden

Synes ikke at filmen er så slemme, som de ofte bliver gjort til.

Glæder mig til at se denne her.
Gravatar

#6 Herrguth 10 år siden

Jeg synes, det er drøn ærgerligt, hvis de sidste 4 bøger ikke også bliver filmatiseret. Det er virkelig nogle gode historier og jeg synes så absolut de 2 første film var seværdige og tro mod oplægget. Jeg glæder mig til Morgenvandrerens Rejse og krydser fingre for, at den bliver en stor succes.
Gravatar

#7 x marks the spot 10 år siden

Filmen er da også jævnt kedelig, skuespillet stift, et par anstrengte forsøg på humor og måske kun en enkelt scene eller to der rigtig fængede. Skuffende, desværre.

Angående religion i filmen..
..så var det næsten kvalmende i en scene til sidst, hvor Aslan hentyder til sig selv om (en) gud i børnenes virkelige verden. Det er nu ikke så meget, at Aslan nævner dét, men kvalmende fordi visse amerikanere sikkert jubler over dette - hvilket de åbenbart ikke gjorde til "Det Gyldne Kompas" og var derfor en stor årsag til, at filmen aldrig fik en fortsættelse. Man skal åbenbart ikke sige kirken imod i guds eget land, eller de kan stoppe en hel franchise!
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#8 hurin 10 år siden

x marks the spot (7) skrev:
Filmen er da også jævnt kedelig, skuespillet stift, et par anstrengte forsøg på humor og måske kun en enkelt scene eller to der rigtig fængede. Skuffende, desværre.

Angående religion i filmen..

Filmen bygger over en bog, det er tydeligt Aslan i Narnia er Jesus i vores verden. Bøgerne er iøvrigt meget islamkritiske, Allah=Tash=Satan, et element der ikke findes i filmene.
Zardoz has spoken
Gravatar

#9 Slettet Bruger [1648926465] 10 år siden

Den første film endte på et flot samlet boxoffice-resultat på 745 mio. dollars på verdensplan, mens 2'eren kun hev næsten det halve ind - 419 mio. dollars

Hvordan kan 419 mio. være 'næsten det halve' af 745 mio.?
Gravatar

#10 Riqon 10 år siden

#1 - TAK! Har ikke set den, siden jeg var barn, og det musik er virkelig ren nostalgi!
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: