Ashton Kutcher og Natalie Portman viser masser af bar hud i en ny ucensureret red-band-trailer til den romantiske sex-komedie “No Strings Attached”, der på dansk har fået titlen “Venskab med fryns”.

Se traileren her.

Filmen omhandler Emma og Adam, der har været venner hele livet – et venskab, de er lige ved at sætte over styr, da de har sex en morgen.

For at beskytte deres venskab indgår de en pagt, så det er venskab med fryns. Det betyder ingen jalousi, ingen forventninger, ingen slåskampe, ingen blomster, ingen babystemmer. Spørgsmålet er bare – kan du have sex med nogen, uden at kærligheden kommer i vejen? Og kan deres venskab overleve?

“Venskab med fryns”, der er instrueret af “Ghostbusters”-instruktøren Ivan Reitman, rammer de danske biografer 7. april.

Se også: Natalie Portman om “Black Swan”-sexscene: Den er ekstrem.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 Lawman. 11 år siden

Jeg tror at de finder ud af at det medfører en masse bøvl til at starte med, og i sidste ende bliver de kærester og lever lykkeligt til deres dages ende - spændende film...
Gravatar

#2 Lars.dk 11 år siden

Natalie Portman er en super babe.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#3 sparrez 11 år siden

Hun er satme en lækkerbisken. Ikke normalt den slags film jeg ser må jeg nok erkende, men når nu Natalie er med skal den nok ses.

Får nok også set Black Swan hvor hun også er med sammen med Mila Kunis og Winona Ryder. De er jo alle pæne at se på :)
Gravatar

#4 Moog 11 år siden

Natalie Portman du kan gøre bedre en denne type film...
Gravatar

#5 MMB 11 år siden

Hvad sker der for den danske titel "Venskab med fryns". Det er omtrent det værste lort, jeg nogensinde har hørt. Jeg ved godt, at det tilsyneladende er en umulighed for oversætterne, som åbenbart har jobbet i fritiden, når de ikke har travlt i 5. klasse, at lave gode oversættelser, men denne oversættelse er blandt de værste, jeg hidtil har hørt. Engelske filmtitler skal helst aldrig oversættes, og denne her er ekstra slem.

Så kom jeg da af med den klump galde.
Gravatar

#6 wimmie 11 år siden

#5

Jeg er ganske enig - horribel titel :/
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#7 Riqon 11 år siden

Hm ja, mærkelig titel, de er kommet på. Selv den mere direkte "Uden forpligtelser" havde været bedre. Ville man endelig gå hele vejen og give den en ny titel, så kunne man i det mindste have brugt "fordele" i stedet for "fryns". Er "fryns" overhovedet et ord?

Men det her må være en af Natalie Portmans slap-af film, hvor hun ikke behøver præstere det helt store, men bare skulle tjene lidt børnepenge. (Var der andre end mig, der så traileren med en forventning om at se smukke Natalie Portman nøgen, men som i stedet måtte tage til takke med Ashton Kutchers bare røv? Suk...)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 filmz-loke76 11 år siden

Hmm og hun viser numseguf i Your Highness.. Kan være hun har fået smag for nøgenhed på film????


NEJ, det var ikke en klage :)
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#9 Petrescu 11 år siden

Alt for lidt Portman-nøgenhed og alt for meget slap Kutcherrøv.
Gravatar

#10 Bobby Singer 11 år siden

Forfærdelig titel!
Idjit

Skriv ny kommentar: