Så er vi nået til ugen, hvor Christopher Nolans tredje (og angiveligt sidste) Batman-film får biografpremiere: “The Dark Knight Rises”. Det betyder naturligvis også, at anmeldelser af filmen er begyndt at poppe frem i alskens medier, og især én anmeldelse har fået adskillige Batman-fans og Nolan-tilhængere op i det røde felt.

Læs den kontroversielle anmeldelse her.

Der er tale om en anmeldelse skrevet af Marshall Fine, som har sin egen hjemmeside, Hollywood & Fine. Fines anmeldelse var den allerførste “The Dark Knight Rises”-anmeldelse, som blev klassificeret som ‘kritisk’ og ‘negativ’ på hjemmesiden Rotten Tomatoes, som bringer uddrag fra alle amerikanske kritikeres bedømmelser, og både på Fines hjemmeside og på Rotten Tomatoes fik anmeldelsen – mildest talt – en hård medfart.

En enkelt bruger bad Fine om at ”dø i en ildebrand”, mens en anden person ved navn Jake B fantaserede om at tæske Fine ”med en tyk gummislange, indtil han ender i koma.” Flere af kommentarerne er siden hen blevet fjernet, og i et par timer var der endda så stort et pres på Fines hjemmeside, at den brød sammen.

Du kan læse Filmz’ anmeldelse af “The Dark Knight Rises” her på fredag, hvor filmen også har premiere. Vi håber naturligvis, at vores kære læsere – uanset bedømmelsen – lader gummislangerne blive hjemme i skuret.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (63)
Gravatar

#11 holddakæft 11 år siden

Kan ikke tag hans anmeldelse helt seriøs, for hvis man læser noget af det andet han har skrevet, så giver han f.eks. MIB 3, gode anmeldelser...?

Lige meget hvor meget den skulle få dårlige/gode anmeldelser, så vil jeg stadige se den... med eller uden gummislange :-)
Gravatar

#12 HoneyBadger 11 år siden

Jeg forestiller mig at Thomas Treo udemærket er klar over, hvilken stemning han skaber med sine anmeldelser. De spiller jo på det hos EB. Og det sælger garanteret blade at folk skal læse hvad gakkede Thomas nu finder på næste gang.

Filmz er heldigvis fri for irriterende fanboys. Synes altid der er en behagelig tone herinde. Uden at det bliver for kedeligt selvfølgelig:)
Gravatar

#13 Riqon 11 år siden

HoneyBadger (12) skrev:
Synes altid der er en behagelig tone herinde.


Shut the fuck up.

:)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#14 FingerZ 11 år siden

Det er ikke lige måden at reagere på .. En sådan uintelligens skal man lede længe efter og sjovt nok tænkte jeg også på Justin Bieber tøserne, da jeg læste artiklen .. I wonder why !?!? :)

Nu er "Rotten Tomatoes" også en riiiimelig kritisk side angående film, så den burde de måske have set komme og så bare ignorere den. De har lov til at være uenige, men dødstrusler etc. er afstumpet ..

Glæder mig selv til at sætte mig til rette i "mørket" på søndag og forhåbentligt nyde den sidste del af trilogien .. Mega hype'd og kan sgu næsten ikke skuffe ..
Gravatar

#15 Babo84 11 år siden

tiany (10) skrev:
nuanceret billede af en film, ved også at læse kritiske anmeldelser, også selvom man måske kommer til at skulle acceptere svaghederne ved ens yndlings film.


Helt enig...

Gravatar

#16 Babo84 11 år siden

Men langt ude da, at man tyer til seriøse dødstrusler, fordi enkelte negative indlæg har sneget sig ind.. Det er FILM, og ikke alle deler den samme holdning, særligt ikke til en batman film.

Nolan sagde noget klogt engang. Hvis man tror på den gode omtale, så må man også tro på den dårlige.
Gravatar

#17 Therien 11 år siden

Vi håber naturligvis, at vores kære læsere - uanset bedømmelsen -lader gummislangerne blive hjemme i skuret.


No worries.. Har efterhånden fundet ud af at jeres bedømmelser skal tages med et gran salt ;)
Gravatar

#18 MOVIE1000 11 år siden

Nogen der holder øje med Batsy??? :P ;)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#19 Ericmase 11 år siden

MOVIE1000 (18) skrev:
Nogen der holder øje med Batsy??? :P ;)


Synes han har været stille på det sidste, men prøver at holde øje hehe :D
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#20 Babo84 11 år siden

MOVIE1000 (18) skrev:
Nogen der holder øje med Batsy??? :P ;)


Insider har penge nok til et par bodyguards, hvis batsy opsøger ham ;)

Skriv ny kommentar: