Filmchef hos Netflix ønsker en række stjerne-instruktører på kontrakt til fremtidige film.

De har givet premiere på ‘Originals’ fra store instruktør-navne som Alfonso Cuarón, Susanne Bier, Martin Scorsese og Coen-brødrene.

Senest har Netflix indgået aftale med “Avengers: Endgame”-skaberne Joe og Anthony Russo om en gigantisk produktion. Men ambitionerne standser ikke her.

Særligt tre instruktører er på ønskelisten hos Netflix:

”Jeg ville elske at få Jordan Peele til at lave en Netflix-film. Vi elsker Chris Nolan, vi elsker Quentin Tarantino,” siger Original Films-chef hos Netflix, Tendo Nagenda, til The Hollywood Reporter.

Læs også ‘“Avengers: Endgame”-skabere får gigantisk budget: Ny film for Netflix‘.

Christopher Nolan er nok den mest usandsynlige kandidat til en Netflix-film blandt de tre, da instruktøren er én af de mest markante støtter for biografbranchen.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 1 måned siden

"Christopher Nolan er nok den mest usandsynlige kandidat til en Netflix-film blandt de tre, da instruktøren er én af de mest markante støtter for biografbranchen."

Bahahahaha - good one...

Det er blot et spørgsmål om lønningschecken, som med alt andet.
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#2 filmz-Den Lyserøde Panda 1 måned siden

De to største biograf-forkæmpere vil næppe samarbejde med Netflix med nye film. Tarantinos udvidet udgave af Once Upon a Time in... Hollywood kunne jeg dog godt se lande hos Netflix.
Gravatar

#3 Johnny42 1 måned siden

Det kan være Tarantinos: Bounty Law lander på Netflix, og det er nok inden for serieformatet, der er størst chance for et samarbejde mellem Tarantino, Nolan og Netflix. Inden for film tvivler jeg.

Skriv ny kommentar: