Med tilføjelsen af Jeffrey Pierce, Murray Bartlett og Con O’Neill til HBO’s adaption af videospillet “The Last of Us” begynder det at ligne et fuldendt cast.

Jeffrey Pierce, der er bedst kendt for at lægge stemme til karakteren Tommy i “The Last of Us”-spillet, lander rollen som den originale karakter Perry — en rebel, som befinder sig i en karantænezone.

Læs også: “‘The Last of Us’-stemmeskuespiller gentager rolle i HBO-serie”

Murray Bartlett (“Noor”) og Con O’Neill (“Chernobyl”) skal spille hhv. Frank og Bill — to overlevende, der bor alene i en isoleret by. De to er velkendte navne for spillere af spillet, selvom det kun er Bill, man møder.

Con O’Neill har tidligere arbejdet sammen med tv-seriens skaber, Craig Mazin, i forbindelse med HBO-serien “Chernobyl”, som Mazin også medvirkede til at skabe, hvor O’Neill spillede karakteren Viktor Bryukhanov.

Derudover består “The Last of Us”-castet bl.a. af Pedro Pascal (“The Mandalorian”), som skal spille hovedkarakteren Joel, Bella Ramsey (“Game of Thrones”), der skal spille Ellie samt Gabriel Luna (“Terminator: Dark Fate”) som Joels bror, Tommy.

Læs også: “HBO’s “The Last of Us” har castet “Dumbo”-skuespillerinde som Joels datter”

Den officielle premieredato for “The Last of Us” er endnu ikke oplyst, men vi skal nok holde jer opdateret, så snart vi ved mere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: