I fredags var det otte års-dagen for terrorangrebet på USA 11. september, og denne dag viste sig ideel for Nicolas Cage til at promovere hans nyeste film “The Sorcerer’s Apprentice” ved at referere til tragedien.

Under Walt Disney Studios præsentation på messen D23 kunne Cage nemlig bringe filmen, som han både producerer og medvirker i, på banen.

”En dag som 11. september bringer på en måde alt det, som jeg ønsker at opnå som producer, i fokus,” udtalte han. ”Jeg laver film for børn. Når tiderne bliver hårde, er det vigtigt, at vi bringer smilet frem på ansigter over hele verden og underholder hele familien, og det, synes jeg, er det vigtigste ved ‘The Sorcerer’s Apprentice’.”

“The Sorcerer’s Apprentice” er baseret på Disneys “Fantasia” og handler om en troldmand, som rekrutterer og træner en ung lærling for at hjælpe ham med at bekæmpe mørkets magter i nutidens Manhattan.

Se også: Nicolas Cage hyrede voodoo-præst for at beskytte filmset mod ulykker.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 mr gaijin 12 år siden

Jeg laver film for børn. Når tiderne bliver hårde, er det vigtigt, at vi bringer smilet frem på ansigter over hele verden.

Det forklarer jo hans frisurer igennem de sidste 20 år :)
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: