Nicole Kidman spiller en af hovedrollerne i Rob Marshalls kommende film “Nine”, der er en tilpasning af Broadway-musicalen af samme navn – som i sig selv er en tilpasning af Federico Fellinis klassiske “”.

Fellini var kendt for sin forkærlighed for fyldige kvindelige former i sine film, og Kidman fortæller, at hendes barm efter fødslen af datteren Sunday Rose Kidman Urban i juli sidste år faldt fint sammen med rollen i filmen.

”De er ikke så store, mine bryster, så de blev bare normal størrelse. Jeg elskede det! Jeg følte mig meget som Kvinde. Når du har haft en ret androgyn krop hele dit liv, er det en rar fornemmelse at have bryster,” fortæller Kidman.

Og ifølge skuespillerinden passede det godt til “Nine”: ”Jeg havde store bryster, fordi jeg ammede – jeg var perfekt til rollen.”

“Nine” følger den verdensberømte filminstruktør Guido Contini (Daniel Day-Lewis), som står midt i en kreativ og personlig krise af episke proportioner. Han forsøger at balancere sit liv mellem de forskellige kvinder i sit liv – konen, elskerinden, filmmusen, den fortrolige, en amerikansk modejournalist, en skøge fra hans ungdom og hans mor.

Udover Kidman og Day-Lewis medvirker også Penélope Cruz, Marion Cotillard, Kate Hudson, Judi Dench og Sophia Loren i filmen, som kan ses i biograferne herhjemme 14. januar.

Se traileren til “Nine”.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Queequeg 12 år siden

Bortset fra at nyheden er virkelig virkelig virkelig uinteressant, så lyder filmen interessant. 8 1/2 er jo en rigtig genial film, så at se hvordan den bliver tacklet i amerikaniseret musicalform skal nok blive sjovt..på den ene eller den anden måde.

Og Daniel Day-Lewis er en rå skuespiller..
Gravatar

#2 Skeloboy 12 år siden

haha, skulle lige til at skrive:

Venter...med reference til, at der snart ville komme en kommentar som ovenstående

Skriv ny kommentar: