“Spider-Man: No Way Home”-producer og tidligere Sony-forperson Amy Pascal har afsløret, at vi kan forvente at se meget mere til Tom Holland som den elskede vægkravler.

Med “No Way Home” lige rundt om hjørnet afslørede filmens stjerne, Holland, for godt en måned siden, at filmen ville fungere som “slutningen på en franchise”.

Du kan se den seneste trailer til “Spider-Man: No Way Home” lige her.

Det betyder dog ikke slutningen på den Spider-Man, som vi blev introduceret til i “Captain America: Civil War”, og som for mange er blevet en superheltefavorit.

Amy Pascal har nemlig i et interview med Fandango givet os et indblik i karakterens fremtid hos Sony og Marvel Studios:

“Det her er ikke den sidste film, vi kommer til at lave med Marvel — [det her er ikke] den sidste ‘Spider-Man’-film. Vi forbereder os på at lave den næste ‘Spider-Man’-film med Tom Holland og Marvel. Vi tænker på det her som tre film, og nu går vi videre til de næste tre. Den her er ikke den sidste af vores MCU-film.”

Vi skal altså ikke sige farvel til Hollands Peter Parker endnu — faktisk kan vi glæde os til tre helt nye film. Og hvis man skulle bekymre sig om fremtidige problemer mellem Marvel og Sony — a la dem vi så efter “Far From Home” — slår Pascal én ting fast:

“[…] Marvel og Sony vil fortsætte som partnere.”

Om dette partnerskab også kommer til at inkludere karakterer som Venom, Morbius, Kraven the Hunter og flere af karaktererne fra Sony’s Spider-Man Universe, kan vi indtil videre kun håbe på.

Tom Hollands første “Spider-Man”-trilogi får sin afslutning, når “Spider-Man: No Way Home” får premiere i Danmark den 16. december.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 CaGoDa 2 år siden

det er ikke rigtig at vi blev introduceret for Spider-Man i Homecoming (2017) allerede i Captain America:Civil War(2016) blev han introducere Homecoming var den første film med hans navn på plakaten.

Skriv ny kommentar: