Vi har fået en ny (om end kort) trailer til “The Book of Boba Fett”, og noget tyder på, at vi bliver taget tilbage til før, vi for alvor blev genintroduceret til karakteren i “The Mandalorian”.

Når den nye “Star Wars”-serie får premiere om en måneds tid, bliver det med Boba Fett (Temuera Morrison) i hovedrollen. Her følger vi den legendariske dusørjæger og hans højre hånd, Fennec Shand (Ming-Na Wen), i deres forsøg på at overtage det territorie, der engang var ejet af Fetts tidligere arbejdsgiver, Jabba the Hutt.

Selvom den nye trailer ikke giver meget nyt udover et glimt af, hvad der ligner en jagt på Tatooines tagtoppe, er der især et klip, der skiller sig ud.

Her ser vi Boba Fett (Temuera Morrison) og Fennec Shand (Ming-Na Wen) ankomme til Fetts ikoniske rumskib, der tidligere var kendt som Slave 1, men nu som Firespray. Fett er her ikke iklædt sin ikoniske grønne Mandalorian-dragt, så noget kunne tyde på, at vi bliver taget med tilbage i tiden til før, han fik sin rustning tilbage i “The Mandalorian” Sæson 2.

“The Book of Boba Fett” er blot én af mange kommende “Star Wars”-serier. Vi kan blandt andet glæde os til at se en live-action “Ahsoka”- og “Obi Wan Kenobi”-serie, mens også en prequel-serie til “Rogue One” med titlen “Andor” er på vej.

Læs også: “Hayden Christensen skal spille Anakin Skywalker i ‘Star Wars’-serien ‘Ahsoka'”

“The Book of Boba Fett” får premiere på Disney+ den 29. december.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Salt 1 år siden

Hans rumskib vil altid være Slave-1, Disney kan afskrive sig alt det de vil men det betyder ikke at ordet slave kan ignoreres fra verden eller for karakteren.

Skriv ny kommentar: