Tom Hollands næste “Spider-Man”-film kan ifølge skuespilleren selv blive den sidste i franchisen.

Der er ikke længe til, at vi kan se Hollands spindelvævssvingende superhelts tredje film i Marvels fantastiske superhelteunivers.

Som den første Marvel-film kommer den for alvor til at dykke ind i multiverset. Det sker som følge af, at Peter og Dr. Strange mislykkes med en besværgelse, der skulle få alle til at glemme Spider-Mans hemmelige identitet efter hændelserne i slutningen af 2018’s “Spider-Man: Far From Home”.

Læs også: “Første ‘Spider-Man: No Way Home’-trailer tager os på en rejse gennem Marvels multivers”

Det betyder heldigvis, at vi kommer til at krydse universer med Sonys to første “Spider-Man”-franchises. Både Alfred Molinas Doctor Octopus, Jamie Foxx’ Electro og Willem Dafoes Green Goblin gør comeback, mens også Toby Maguire og Andrew Garfields Spider-Man-udgaver efter sigende svinger forbi.

Selvom det virker som starten på en helt ny æra, kan det meget vel være slutningen på en franchise. I et nyt interview med EW, har Tom Holland delt sine oplevelser omkring den nye film.

“Vi behandlede alle [“No Way Home”] som slutningen på en franchise, så at sige,” sagde skuespilleren. “Jeg tror, at hvis vi var heldige nok til at dykke ned i de her karakterer igen, ville man se en meget anderledes version. Det ville ikke længere være “Homecoming”-trilogien. Vi ville give det noget tid og forsøge at bygge noget anderledes og ændre filmenes tone. Om det sker eller ej, ved jeg ikke. Men vi behandlede bestemt [“No Way Home”], som om det lakkede mod ende, og det føltes sådan.”

Selvom filmen fungerer som en slutning på “Homecoming”-franchisen, og selvom det er usikkert, kan vi stadigvæk håbe på, at der vil komme en ny MCU-“Spider-Man”-franchise i fremtiden.

I forbindelse med interviewet, offentliggjorde EW også to nye “No Way Home”-billeder, som du kan se her:

SPIDER-MAN: NO WAY HOME

SPIDER-MAN: NO WAY HOME

“Spider-Man: No Way Home” får premiere i de danske biografer den 16. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: