Nolan slår fast: Jokeren vil ikke vende tilbage i “Batman 3”


I starten af maj spurgte Filmz i en afstemning, om Jokeren skulle være med i den kommende tredje “Batman”-film. De fleste brugere (48 %) valgte “Nej, han døde med Heath Ledger”, mens kun 7 % stemte “Ja, helt sikkert!”

Se også: Afstemning: Bør Jokeren være med i “Batman 3”?

Nu kan de brugere, der stemte det første, så ånde lettet op: I et nyt interview med magasinet Empire slår Christopher Nolan fast, at Jokeren ikke vil vende tilbage i den kommende “Batman 3”. ”Jeg ville ikke have det godt med det,” tilføjer Nolan om muligheden for at finde en ny skuespiller til rollen, som indbragte afdøde Heath Ledger en Oscar.

Samtidig fortæller Nolan, at han endnu ikke har skrevet endeligt under på at instruere den kommende “Batman”-film, idet han har det bedst med at fokusere på én film ad gangen og stadig koncentrerer sig om “Inception”, der vil kunne ses i biograferne herhjemme 29. juli.

Se også: Ny “mind-blowing” trailer til Christopher Nolans “Inception”.

Et andet projekt, Nolan har været tilknyttet, er et reboot af “Superman”, som indtil videre går under titlen “Superman: Man of Steel”. Om det kan instruktøren fortælle, at han sammen med manuskriptforfatteren David Goyer fandt på en ide, som de præsenterede for Warner Bros., der syntes godt om den. Dog understreger Nolan, at han ikke vil stå bag kameraet på den nye film om Manden af stål, der er planlagt til at flyve ind i biograferne i 2012 – ligesom “Batman 3”.

Nolan fortæller også, at man aldrig vil kunne opleve et Superman/Batman-“crossover” i hans film, som man ellers ser det i Marvel-universet, hvor heltene optræder på tværs af hinandens film. Nolan føler, at de to ikoniske figurer fungerer i kraft af deres individualitet, og at det ville forsvinde, hvis de optrådte overfor hinanden.

Klik her for at læse flere nyheder om “Batman 3″.Vis kommentarer (148)
Gravatar

#11 filmz-ab 10 år siden

Jeg vil nødig se kvindelige skurke, men hvis dette bliver realiteten, ja så må jeg vel indordne mig.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#12 Geekalot 10 år siden

cher som catwoman haha vilde være epic
Gravatar

#13 Riqon 10 år siden

"Samtidig fortæller Nolan, at han endnu ikke har skrevet endeligt under på at instruere den kommende "Batman"-film, idet han har det bedst med at fokusere på én film ad gangen"

Jeg kan godt lide den respekt, Nolan har for sine film, at de hver især får hans udelte opmærksomhed som enkeltprojekter. Det er med garanti en af de væsentligste grunde til, at The Dark Knight lykkedes så godt, mens andre sequels bare forsøger at ride på bølgen skabt af deres forgængere. Manden kan for min skyld vælge hvilken som helst skurk han har lyst til.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#14 David Munch 10 år siden

Det ville da være dejligt at se en kvindelig skurk give Batman lidt bank bare en enkelt gang..
Gravatar

#15 Riqon 10 år siden

Mht. en kvindelig skurk, så har Nolan jo forsøgt at skabe et overvejende realistisk univers, så jeg tror ikke, vi skal forvente en stærk kvindelig antagonist... (nu kom trolden op i mig)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#16 Kochie 10 år siden

Utyske (10) skrev:
Øh? Det er jo netop hvad nyheden handler om, at Joker ikke er at finde i den næste film. :)

Det var nu også rettet mod dem, der ville have ham med igen i en eller anden kontekst. Harley Quinns historie er for eksempel stærkt bundet sammen med Jokeren, så derfor synes jeg ikke, at hun skal med. Jeg håber, at Nolan er i stand til at skabe en historie, der er noget andet og mere end en Dark Knight 2.
Gravatar

#17 ChristianVoldborgAndersen 10 år siden

The Riddler og Catwoman er mine bud på, hvem Batman skal kæmpe mod i filmen.
Gravatar

#18 filmz-Utyske 10 år siden

#16 -

Men det vil jo skabe god kontekst i filmen. Eksempelvis er Scarecrow jo med kort i "The Dark Knight", hvilket jeg synes giver en god sammenhæng mellem de to første film. Eftersom Joker ikke vender tilbage og
Harvey Dent sandsynligvis er død
, kunne man sagtens ændre en smule på Harley Quinns baggrund og eksempelvis lade hende være inspireret af Joker, frem over at være hans kæreste, som hun normalt er.

Harley som en "mindre skurk" i filmen, Catwoman som den primære "skurk" og måske Batman/Waynes kærlighedsinteresse, så får man også mulighed for at vise stærke kvinder, nu da alle andre skurke i serien har været mænd.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#19 Geekalot 10 år siden

kræver twoface blir hoved skurk !
Gravatar

#20 Mercadian 10 år siden

Jeg må sige jeg er lidt skuffet. Ville gerne have set mere til den figur. Om så det blot var for et kort øjeblik, ligesom med Scarecrow. Var der ikke på et tidspunkt tale om en retssag mod Jokeren i en evt. 3'er?
If practice makes perfect, but nobody is perfect, then why practice?

Skriv ny kommentar: