Nolan slår fast: Jokeren vil ikke vende tilbage i “Batman 3”


I starten af maj spurgte Filmz i en afstemning, om Jokeren skulle være med i den kommende tredje “Batman”-film. De fleste brugere (48 %) valgte “Nej, han døde med Heath Ledger”, mens kun 7 % stemte “Ja, helt sikkert!”

Se også: Afstemning: Bør Jokeren være med i “Batman 3”?

Nu kan de brugere, der stemte det første, så ånde lettet op: I et nyt interview med magasinet Empire slår Christopher Nolan fast, at Jokeren ikke vil vende tilbage i den kommende “Batman 3”. ”Jeg ville ikke have det godt med det,” tilføjer Nolan om muligheden for at finde en ny skuespiller til rollen, som indbragte afdøde Heath Ledger en Oscar.

Samtidig fortæller Nolan, at han endnu ikke har skrevet endeligt under på at instruere den kommende “Batman”-film, idet han har det bedst med at fokusere på én film ad gangen og stadig koncentrerer sig om “Inception”, der vil kunne ses i biograferne herhjemme 29. juli.

Se også: Ny “mind-blowing” trailer til Christopher Nolans “Inception”.

Et andet projekt, Nolan har været tilknyttet, er et reboot af “Superman”, som indtil videre går under titlen “Superman: Man of Steel”. Om det kan instruktøren fortælle, at han sammen med manuskriptforfatteren David Goyer fandt på en ide, som de præsenterede for Warner Bros., der syntes godt om den. Dog understreger Nolan, at han ikke vil stå bag kameraet på den nye film om Manden af stål, der er planlagt til at flyve ind i biograferne i 2012 – ligesom “Batman 3”.

Nolan fortæller også, at man aldrig vil kunne opleve et Superman/Batman-“crossover” i hans film, som man ellers ser det i Marvel-universet, hvor heltene optræder på tværs af hinandens film. Nolan føler, at de to ikoniske figurer fungerer i kraft af deres individualitet, og at det ville forsvinde, hvis de optrådte overfor hinanden.

Klik her for at læse flere nyheder om “Batman 3″.Vis kommentarer (148)
Gravatar

#21 filmz-ab 10 år siden

Riqon (13) skrev:
Jeg kan godt lide den respekt, Nolan har for sine film, at de hver især får hans udelte opmærksomhed som enkeltprojekter. Det er med garanti en af de væsentligste grunde til, at The Dark Knight lykkedes så godt, mens andre sequels bare forsøger at ride på bølgen skabt af deres forgængere


også min tanke - men ærligt talt, så burde de fleste også tænke sådan, inden man springer på det første skriveredskab man få øje på, og skriver under.

Al den snak om skurke, så behøver Nolan ikke nødvendigvis vælge endnu en altoverskyggende og primær skurk, a la tdk. Vi må vente og se, hvad han vil med plottet. Vi må antage, at batman 3 fortsætter hvor tdk slap, og det er blandt andet at batman er på flugt - det hele er sådan set i opløsning. Der er rigeligt at tage fat på, uden at tænke på en ny skurk, tænker jeg..
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#22 Collateral 10 år siden

Det var dejligt :) Så kan vi bevæge os videre i skurkegalleriet og undlade at ødelægge kontinuiteten i filmene.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#23 filmz-FoZ 10 år siden

Kan vi ikke få Robin som den nye skurk? Ham ville jeg gerne se få en omgang klø af Batman. ;)
Gravatar

#24 Bobby Singer 10 år siden

Jeg har ærlig talt også svært ved at se Superman passe ind i Nolans Batman univers.
Idjit
Gravatar

#25 wendelboe 10 år siden

Syntes det er lidt sørgeligt at man ikke kan tåle at en fiktiv person bliver spillet af hvem som helst, men det drejer sig jo også om at man skal kunne se en forbindelse mellem de forskellige film og i den situation er en udskiftning af en skuespiller nok ikke en god idé.

Det ville være noget andet HVIS de lavede en fuldstændig reboot af Batman.

Til gengæld vil jeg katagorisk nægte at sige at EN skuespiller er "fiktiv person" for ALTID og INGEN andre burde spille "fiktiv person" igen nogensinde..
Gravatar

#26 Batsy 10 år siden

Jeg syndes det fint med det, men kunne være spænende eller man høre ik fra ham men man ser en celle hvor der står" Danger, Joker, et eller andet, og det forgår i arkham hvor man har fået legders grin trukket ind i scenen? og måske lidt snak fra the dark knight, som" Why so serios? doctor?"

No anyways, jeg glæder mig og er ligeglad hvem skurken er bare nolan og bale er på skuden er jeg frisk som en flagermus!

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#27 MOVIE1000 10 år siden

en god ide ikke at tage jokeren med, mange vil nok have store forventninger til det. Jeg håber han skriver under, men som han selv siger at han kun tager en film ad gangen. jeg glæder mig faktisk til at se/høre mere om den nye supermand film jeg kan godt lide titlen.
Jeg gad ellers godt at se supermand og batman i en film sammen lavet af nolan, men det ville nok ikke se så godt ud til nolans version af batman
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#28 Kochie 10 år siden

Utyske (18) skrev:
#16 -

Men det vil jo skabe god kontekst i filmen. Eksempelvis er Scarecrow jo med kort i "The Dark Knight", hvilket jeg synes giver en god sammenhæng mellem de to første film. Eftersom Joker ikke vender tilbage og
Harvey Dent sandsynligvis er død
, kunne man sagtens ændre en smule på Harley Quinns baggrund og eksempelvis lade hende være inspireret af Joker, frem over at være hans kæreste, som hun normalt er.

Harley som en "mindre skurk" i filmen, Catwoman som den primære "skurk" og måske Batman/Waynes kærlighedsinteresse, så får man også mulighed for at vise stærke kvinder, nu da alle andre skurke i serien har været mænd.


Det ville i hvert fald skabe en kontekst. Jeg har bare svært ved at se, hvorfor der skal bygges bro mellem to film. Jeg synes, at Scarecrows tilstedeværelse i The Dark Knight var noget af det svageste, ved en ellers helt igennem fantastisk film, og jeg kan virkelig ikke se, hvorfor Jokeren i nogen kontekst i en kommende Batman-film vil skabe andet end et kort callback hos seeren.

Jeg kan sagtens følge dine tanker omkring Harley Quinn, men som sagt, så håber jeg mest af alt på, at den næste film forsøger at forbedre sig i forhold til forgængeren. Eller forny sig om man vil. Hvis udgangspunktet er, at Batman er på flugt fra alt og alle i denne omgang, kan det være, at det bliver omdrejningspunktet og at en given skurk vil gøre alt i sin magt, for at få Batman frem i lyset, få ham fanget og ydmyget. Jeg holder stadig på, at The Riddler ville være en god skurk i en kommende Batmanfilm og med et par diabolske tænkefælder, som ville sætte Batmans deduktive evner, samt få ham til at danse på kanten af demaskering, ville være fint for mig.
Gravatar

#29 Riqon 10 år siden

[email protected] (21) skrev:
Vi må antage, at batman 3 fortsætter hvor tdk slap, og det er blandt andet at batman er på flugt - det hele er sådan set i opløsning. Der er rigeligt at tage fat på, uden at tænke på en ny skurk, tænker jeg..


Men uden en skurk, så ville Batman ikke behøve tage dragten på overhovedet. Og så ville politiets jagt også hurtigt blive rimelig meningsløs. Kort sagt, det ville nok alligevel blive en lidt tom film uden en skurk ;) Desuden ville en skurk jo passe perfekt ind i den nye dynamik mellem Batman og politiet, tror jeg.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#30 MOVIE1000 10 år siden

det kunne også være at two face ville vende tilbage (han er jo ikke erklæret død i filmen endnu)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: