Premieren på Marvels næste storfilm nærmer sig, og nu har vi fået en lidt bedre idé af, hvad vi kan forvente af “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”.

Den nye trailer følger MCU’s første hovedperson af asiatisk baggrund, Shang-Chi, der  ikke længere kan løbe fra sin skæbne som sønnen af Wenwu — lederen af terrororganisationen The Ten Rings. Her må han konfrontere sin far og markere sig som den helt, vi kender fra tegneserierne.

Traileren tilbyder bl.a. et nyt kig på vores hovedperson, der tilsyneladende står i ringen i den undergrundsturnering, der genforener os med både The Abomination og Wong. Derudover får vi også et bedre indblik i de ti ringe og de evner, som de giver ejeren.

“Shang-Chi”, der har Simu Liu, Awkwafina, Tony Leung og Michelle Yeoh i de største roller, er den første MCU-film siden “Black Widow”, der udkom tidligere i juli.

Læs vores anmeldelse af “Black Widow” her.

Selvom Scarlett Johanssons længe ventede solofilm bestemt ikke var dårlig, må vi også håbe, at “Shang-Chi” kan byde på noget innovativt og mere nytænkende til Marvel-universet. Heldigvis har trailerne indtil nu ikke tydet på andet.

“Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” har premiere den 3. september i Danmark.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: