Paramount Pictures har udsendt en ny actionfyldt trailer til “G.I. Joe: Gengældelsen”, der byder på lang række nye klip af Dwayne Johnson og co., som sparker røv.

Se traileren her.

I “G.I. Joe: Gengældelsen” bliver Joe-holdet pludselig angrebet af Cobra, hvilket resulterer i, at næsten alle bliver udryddet. De resterende Joes må nu gå under jorden og gøre klar til at slå til mod Cobra på det helt rigtige tidspunkt. Deres mission må og skal blive en succes – hele verden afhænger af det.

Blandt filmens skuespillere er det kun Channing Tatum, Arnold Vosloo, Ray Park og Byung Hun-lee, der vender tilbage fra den første film. I de nye roller finder vi bl.a. Johnson, Adrianne Palicki, Ray Stevenson, RZA samt Bruce Willis i rollen som den originale G.I. Joe.

“G.I. Joe: Gengældelsen”, der er instrueret af Jon M. Chu (“Justin Bieber: Never Say Never”), rammer biograferne 20. september.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Kviesgaard 11 år siden

Hmmm. Tja jo måske. Hvis den bare er bedre end den første, for den synes jeg nu skuffede.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Batsy 11 år siden

Ser bedre ud end den første, men så igen den etterns trailer var os ret lovende.
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#3 Aggeri 11 år siden

Hvem er det der giver grønt lys til de her film? Det ligner jo det pureste lort. Skal der virkelig ikke mere til i dag for at tjene en film ind? Ser forfærdeligt ud i mine øjne, endnu en oh slow action effects, med transformers agtige våben og så smider vi da lige Willis og The ROck ind, så går den lige i hjertet.. eller hvad? Not pleased :<
Gravatar

#4 Outbound Sith 11 år siden

Jeg vil se den i biffen - alene fordi den ikke er i 3D!
"Let's just say I wanna believe."
Fox Mulder
Gravatar

#5 Mister Marvel 11 år siden

svaret på dette spørgsmål om ´´transformers - agtige ´´våben er fordi at selskabet er Hasbro, dem der også står bag transformers og battleship, da disse er LEGETØJ.

Altså Hasbro :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#6 filmzkim 11 år siden

Jeg kan simpelthen heller ikke se, hvordan den her film har kunnet få grønt lys. Og jeg kan heller ikke forstå, hvordan de har fået fat på så populære skuespillere. Etteren var jo helt igennem elendig. Den havde nogle af de dårligste special-effects, jeg længe havde set. Hvis det har noget med kontrakter at gøre, så havde jeg sagt "sue me bitches", hvis jeg havde været skuespillet bundet til sådan en lorte-kontrakt.
Gravatar

#7 Mister Marvel 11 år siden

Og for en ordens skyld er G.I.Joe også fra hasbro. :-)

Ja, det er ikke SUPER god den første nej, men jeg håber inderligt at nr. 2 , blir bedre og at årsagen til at de dræber alle(næsten alle) og erstatter dem med nye og lader de sejeste fra nr. 1 , blive tilbage er forhåbentligt at de vil gøre det bedre og rette op på det dårlige omdømme den første film fik.


„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#8 Takeshi_K 11 år siden

Den første havde gode special effects, men historien var da godt nok ligegyldig. Nu skal forsættelsen bare ha' en bedre historie, så kan det være den ligefrem bliver en nydelse at se.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#9 Noccio 11 år siden

Channing Tatum var nærmest usynlig i traileren, hvad sker der med det? Er hans rolle minimal? For så blir den da unægteligt bedre.

Skriv ny kommentar: