Den nye poster til DC’s kommende “The Batman” fortsætter marketingens dystre, blodrøde belysning henover Robert Pattinson som den kappeklædte hævner.

Når “The Batman” ruller hen over de danske biografskærme den 4. marts, bliver det med en ny mand under masken. Robert Pattinson har overtaget rollen som den hærgede millionær Bruce Wayne, der i ly af nattens mulm og mørke bekæmper Gothams kriminelle underverden som superhelten Batman.

Med rå og dystre trailere samt postere, der er væsentligt anderledes fra den typiske superhelte-plakat, er det tydeligt, at Instruktør Matt Reeves har gjort sit for at skabe stemningen af en Batman, der adskiller sig fra tidligere versioner. Den nyeste plakat er bestemt ingen undtagelse.

Billede

Filmen byder tilsyneladende på et ægte Batman-mysterie. Pattinsons karakter er blot i gang med sit andet år i superheltebranchen, men her opdager han en korruption, der leder tilbage til hans egen familie, mens den gådefulde serimorder The Riddler (Paul Dano) hærger Gothams gader.

The Riddler er ikke den eneste klassiske Batman-karakter, der (gen)filmatiseres i “The Batman”. Colin Farrel er uigenkendelig som The Penguin, mens Jeffrey Wright repræsenterer lovens lange arm som politidirektør Gordon. Zoë Kravitz spiller DC’s mest populære klatretyv, Catwoman, der sammen med Pattinson har fået en plads i filmens logo.

Læs også: “‘The Batman’-spinoff: The Penguin får sin egen serie på HBO Max”

“The Batman”, der produceres af DC Films og distribueres af Warner Bros., er skrevet af Reeves i samarbejde med Peter Craig (“The Town”).

 Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 sraw rats 2 år siden

Ha. Den syning i toppen af hans maske får ham til at ligne et sofa armlæn i toppen af hovedet.
Gravatar

#2 Ronnie Barnhardt 2 år siden

The Armrest

Skriv ny kommentar: