Den forfærdelige virkelige historie om Jonestown-masseselvmordet bliver filmatiseret med DiCaprio i hovedrollen, rapporterer Deadline.

Den 46-årige Oscar-vinder skal spille kultlederen bag selvmordene, Jim Jones.

Filmen er en biopic, der vil følge Jones, der i 1955 grundlagde Peoples Temple i Indianapolis. I 70’erne frasagde han sig kristendommen og erklærede sig selv for Gud, og i 1974 skabte han Jonestown i Guyana, hvor han boede sammen med sine knap 900 følgere.

I ’78 myrdede Jones’ tilhængere en regeringsrepræsenterende delegation på fem personer. I kølvandet på dette orkestrerede kultlederen et masseselvmord, der tog livet af 918 personer — 304 af dem var børn.

“Venom”-forfatter Scott Rosenberg står for at forvandle den absurde fortælling til et manuskript. Der er endnu ikke fundet en instruktør. MGM står bag filmen, som DiCaprio producerer igennem sit produktionsselskab Appian Way.

Læs også: “‘Druk’ får et amerikansk remake: Leonardo DiCaprio er udset hovedrollen”

DiCaprio står snart over for sin første spillefilmsrolle siden Quentin Tarantinos 2019-film “Once Upon a Time in Hollywood”. Her spiller skuespilleren sammen med Jennifer Lawrence i Adam McKays stjernespækkede sorte komedie “Don’t Look Up”.

Hvornår “Jim Jones” får premiere er endnu uklart.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: