Ny “Fast and Furious”-plakat

Universal Pictures har udsendt endnu en plakat til deres “Fast and Furious”, den forestående fjerde film i deres populære bilræserserie. Plakaten, der viser helt nøjagtigt, hvem der angiveligt er henholdsvis ‘Fast’ og ‘Furious’, kan findes i det omfattende galleri her.

Filmen, der følger op på originalfilmen “The Fast and the Furious” fra 2001 samt fortsættelserne “2 Fast 2 Furious” og “The Fast and the Furious: Tokyo Drift”, har Justin Lin (“Tokyo Drift”) bag rattet på produktionen.

De originale stjerner, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez og Jordana Brewster, er atter at finde i førersæderne, mens også bl.a. Tyrese Gibson fra den første fortsættelse vil være at finde på rollelisten.

I “Fast and Furious” genoptager den tidligere straffefange Dom Toretteo (Diesel) og den forhenværende undercover-agent Brian O’Connor (Walker) deres fejde, da en forbrydelse bringer dem begge til Los Angeles. Men da de bliver tvunget til at konfrontere en fælles fjende, må Dom og Brian skabe en usikker ny alliance, hvis de skal have en chance for at udmanøvrere ham.

“Fast and Furious” fræser over danske biograflærreder 3. april.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 dr. michael bay 14 år siden

fuck hvor jeg glæder mig til den her her film, 4ever Fast 4ever Furious!!!111

Den kommer dog ikke til at nå transformers to i badass-hed, i ved det.
Trust me, I'm a doctor.
Gravatar

#2 Bohemian 14 år siden

I dette tilfælde tror jeg ikke doktoren ved bedre.
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: