Warner Bros. har udsendt en ny featurette til sci-fi-actionfilmen “Edge of Tomorrow”, der er baseret på den populære japanske roman “All You Need Is Kill” og har Tom Cruise og Emily Blunt i hovedrollerne. I klippet, der går bag om filmens enorme rustninger, forklarer Cruise bl.a., hvorfor det var vigtigt for ham, at rustningerne ikke bare blev lavet som computereffekter.

Se også: Cruise og Blunt slår pjalterne sammen i ny “Edge of Tomorrow”-trailer

“Edge of Tomorrow” foregår i en dyster fremtid, hvor verden kæmper mod en udenjordisk race. Militærofficeren Bill Cage (Tom Cruise), der aldrig har deltaget i en kamp før, bliver sendt ud på en mission, hvor han på få minutter bliver dræbt. Til sin egen store overraskelse vågner han dog op igen i begyndelsen af den selvsamme dag. Cage bliver nu tvunget til at kæmpe og dø igen og igen, indtil han finder ud af, hvordan den fjendtlige race kan besejres.

Foruden Cruise og Blunt i hovedrollerne medvirker også Bill Paxton og Jeremy Piven i filmen, der er instrueret af ”The Bourne Identity”-instruktør Doug Liman.

“Edge of Tomorrow” får dansk biografpremiere den 4. juni.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 123456789 10 år siden

S.T.A.L.K.E.R Exoskeleton Suit: The Movie
Gravatar

#2 steadi07 10 år siden

Jeg har set nok til, at jeg er at finde i biffen. Hr. Cruise er stadig en habil skuespiller i min verden, Emily Blunt, Bill Paxton og Jeremy Piven trækker bestemt heller ikke ned.

Premiere på torsdag (Holland), jo tak! Perfekt overspringshandling!

Skriv ny kommentar: