En ny video fra HBO giver glimt af et hav af netværkets kommende serier, men især én stjæler showet.

HBO’s serieadaptation af “The Last of Us” er et af netværkets mest lovende og ventede projekter, men vi har måttet vente længe på at se Pedro Pascal og Bella Ramsey gøre sig som den postapokalyptiske duo, Joel og Ellie, på video. Ventetiden er dog endelig ovre.

I vanlig HBO-stil har man i en ny video frigivet en masse klip fra kommende HBO- og HBO Max-serier og -sæsoner – heriblandt “Game of Thrones”-prequellen “House of the Dragon”, der får premiere på HBO Max i dag. Og det er netop i denne video, at vi ser de første klip fra Craig Mazin og Neill Druckmann-serien, der er den første adaptation af “The Last of Us”-videospillet. Her følger vi den hærdede Joel i et postapokalyptisk og zombie-hærget USA, hvor han får til opgave at smugle den unge pige, Ellie, på tværs af landet.

Du kan se traileren til “House of the Dragon” lige her.

Videoen giver os det første glimt af et inficeret menneske, mens vi også møder Nick Offerman (“Devs”) i rollen som Bill, en ensom overlever, samt Nico Parker (“Dumbo”), der spiller Joels datter Sara. Ikke mindst hører vi også Pascal og Ramsey, der ord for ord gengiver noget af spillets mest hjerteskærende dialog, hvilket lover godt for os fans, der har høje forhåbninger til den kommende serie. “The Last of Us”-klippene kan ses i slutningen af videoen herunder.

“The Last of Us” udkommer på HBO Max i løbet af 2023. Der er dog stadig ikke nogen officiel premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: