Efter en ihærdig Batman-fan fandt en QR-kode på en af de seneste plakater til “The Dark Knight Rises”, åbnede det døren for en ny plakat, der denne gang viser Catwoman på stående fod.

Se plakaten her.

“The Dark Knight Rises” vil foregå otte år efter hændelserne i “The Dark Knight”, hvor Bruce Wayne endnu engang må iføre sig flagermuskostumet, da den gådefulde Catwoman og skurken Bane melder deres ankomst i byen Gotham. Det viser sig hurtigt, at Bane er den største trussel, Batman og Gotham hidtil har konfronteret.

Foruden, at Christian Bale vender tilbage i hovedrollen som Batman, medvirker bl.a. Tom Hardy som Bane og Anne Hathaway som Catwoman.

“The Dark Knight Rises”, der bliver det afsluttende kapitel i Nolans trilogi om den maskerede helt, har biografpremiere 20. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Riqon 12 år siden

Sammenlignede du lige Michael Bay med Nolan? og Transformers med Batman?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#12 CAP555 12 år siden

Ja Nolan har sagt det er hans sidste.. og det er ALDRIG sket før at nogen sagde én ting og så gjorde en anden/skiftede mening... Jeg tror personligt heller ikke at der kommer flere fra hans hånd, men at han har sagt det bliver hans sidste er jo ingen garanti for at det bliver sådan, selvom jeg da krydser fingre
Gravatar

#13 Batsy 12 år siden

Riqon (11) skrev:
Sammenlignede du lige Michael Bay med Nolan? og Transformers med Batman?


As i said, Mærkelig mærkelig mix. Vent lige lidt, hvad fanden laver jeg? Riqon skæld mig ud for snøvsen!!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Skriv ny kommentar: