I samarbejde med Warner Bros. udlodder vi billetter til den tredje tømmermænds-film, “Tømmermænd tur-retur”, der får dansk premiere 30. maj.

To år er gået. Phil, Stu og Doug lever lykkeligt begivenhedsløse liv. Alle er renset for både anklager og tatoveringer. Det sidste, nogen af dem har hørt fra katastrofe-magneten Leslie Chow, er, at han er blevet kylet i thailandsk fængsel, og nu hvor han er af vejen, er drengene stort set kommet sig over deres dopede strejftog rundt i den skumle del af Las Vegas, kidnapninger, skuddramaer og flugt fra mafiøse pushere i Bangkok.

Det eneste medlem af gruppen, der ikke er tilfreds, er Alan. Gruppens sorte får, der stadig savner et mål i livet, har droppet sin medicin og givet los for alle sine naturlige impulser – hvilket for Alans vedkommende vil sige ingen grænser, intet filter og ingen fordomme – indtil en personlig krise tvinger ham til endelig at søge den hjælp, han har brug for.

Og hvem er mere oplagt end hans tre bedste venner til at sørge for, at han tager det første skridt? Denne gang er der ikke nogen polterabend. Intet bryllup. Intet kan gå galt. Eller?

Klik her for at deltage i konkurrencen.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: