Bob Odenkirk er blevet kørt på hospitalet efter at være kollapset på settet til hans successerie “Better Call Saul”, rapporterer flere amerikanske medier.

TMZ, der først rapporterede nyheden, forklarer, at Odenkirk faldt om på settet under optagelserne af den sjette og sidste sæson af AMC’s “Better Call Saul”. Her havde medarbejdere på settet omgående tilkaldt en ambulance.

Odenkirk, der netop har været aktuel med actionfilmen “Nobody”, modtager nu lægebehandling. Årsagen til skuespillerens kollaps er endnu ukendt af offentligheden.

Læs også: “‘Nobody 2’ er i gang med at blive skrevet”

Den 58-årige skuespiller har stået i spidsen for “Breaking Bad”-spinoffen siden 2015. Her følger vi Odenkirk i rollen som advokat Jimmy McGill i hans udvikling henimod den karismatiske og snu Saul Goodman, som vi først blev introduceret til i Sæson 2 af “Breaking Bad”.

Vi venter spændt på afslutningen af serien med den kommende Sæson 6. Dog er det endnu uklart, hvilken påvirkning Odenkirks kollaps kommer til at have på produktionen. Vi kan dog håbe på, at skuespilleren snart er på benene igen.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Reborn Sith 2 år siden

Det er nok den bedste serie der findes, ved godt at det subjektivt. Ser frem til den nye sæson.
Ønsker Bob god bedring.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 Dalgaard 2 år siden

Reborn Sith (1) skrev:
Det er nok den bedste serie der findes, ved godt at det subjektivt. Ser frem til den nye sæson.
Ønsker Bob god bedring.


Den er super, ja, men har vi ikke snart ventet et par sæsoner på, at der rent faktisk sker noget ? :)
Det handler mere om Kim og hendes moralske dilemmaer efterhånden
Gravatar

#3 Reborn Sith 2 år siden

Jeg synes nu at den handler om mange personer. Både Kim og James moralske dilemmaer, finder jeg interessante. Nok mest mest Kim, da vi ikke kender hendes rejse endnu. Og glæder mig også til at finde ud af hvad der sker med Lalo og ikke mindst Nacho.
It's all good man. Saul Goodman

Skriv ny kommentar: