Lionsgate har udsendt en ny plakat til deres “Crank 2: High Voltage”, der følger op på det actionfyldte adrenalinproppede eventyr med Jason Statham som den hævngerrige og ustoppelige lejemorder Chev Chelios. Plakaten kan ses i filmens galleri her.

Den nye film fortsætter direkte fra de brutale afsluttende minutter i den første “Crank”, hvor Chelios atter en gang trækker på sit overlegne overlevelsesgen. Men freden varer kun kort, for en gangsterchef har stjålet hans næsten unedbrydelige hjerte og erstattet det med et batteridrevent et af slagsen, der kræver faste elektriske stød for at fungere. Den handlekraftige eks-lejemorder må nu kæmpe mod tiden og sit stødkrævende hjerte for at hævne sig mod gerningsmanden og hans kumpaner.

Amy Smart er tilbage i rollen som Chelios’ kæreste, og Clifton Collins Jr. spiller den tilbagetrukne lejemorders nye farlige modstander.

“Crank 2: High Voltage” får amerikansk biografpremiere til april. Det er endnu uvist, om filmen rammer de danske biograflærreder.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 filmzkim 15 år siden

Heh, så 1'eren for nogle uger siden, da jeg synes traileren til 2'eren så ret fed ud.
Den rummede ekstrem fed action, men havde en lousy slutning!
Og så er Jason Statham også bare fed i sig selv!
Gravatar

#2 filmzkim 15 år siden

Lidt ligesom Vin Diesel uden de åndsvage one-liners!
Men selvfølgelig... "He lives for this Shit"!

Skriv ny kommentar: