Anthony Mackie og Sebastian Stan får det bedste ud af hinanden i traileren til Marvels næste superheltesatsning. Det titulære makkerpar kommer til at stå over for både tilbagevendende skurke og knas i forholdet.

Traileren til “The Falcon and the Winter Soldier” giver et bedre indblik i, hvad der kommer til at ske i serien. Traileren centrerer om de to hovedpersoner Sam Wilson (Mackie) og Bucky Barnes (Stan) i et globalt actioneventyr. Nu ser det også ud til, at de er i konflikt over, hvem der skal have æren af at bære Captain Americas skjold efter handlingerne i “Avengers: Endgame”.

For første gang siden “Captain America: Civil War” ser vi igen Daniels Brühls superskurk Helmut Zemo, som tydeligvis ikke har opgivet sit mål om at skabe en verden uden superhelte.

Læs også: “Marvel-skuespiller afslører: War Machine skal være med i ‘The Falcon and the Winter Soldier'”

Serien der er instrueret af Kari Skogland, er blot den anden i en lang række MCU-serier, der bliver lanceret på Disney+.

Udover traileren er der også kommet en ny plakat til serien.

“The Falcon and the Winter Soldier” får premiere på Disney+ den 19. marts.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 BlackJesus 8 måneder siden

Spændende med disse Marvel serier. Kvaliteten ser ud til at være højt, når man vælger at køre videre med de samme skuespiller fra filmene. Dette er vel det mest positive ved Disney +, at de producere serier der er tæt på eller har samme budget og kvalitet som fimene.
Gravatar

#2 KeeZ 8 måneder siden

#1 Nu er det jo også Kevin Feige der har overtaget produktionen af serierne, så man må regne med at de hænger sammen i en større helhed.
Gravatar

#3 RocketBrother 8 måneder siden

Old news. Hvorfor er det stadig forsiden på Filmz?

Skriv ny kommentar: