Pilotafsnittet af DC-serien “Supergirl” fik premiere på årets San Diego Comic-Con. Nu er serien så for alvor klar til at begynde med amerikansk premiere på lørdag. Ny video er ude nu med, hvad du kan forvente dig af den første sæson.

Se også: Video: Mød Supermans kusine i “Supergirl”

Serien omhandler Kara Zor-El, der er kusine til Kal-El (Superman). Hun er ligesom sin fætter blevet sendt til jorden, inden deres hjemplanet Krypton blev ødelagt.

“Supergirl” vil fortælle historien om Kara, som endelig tager beslutningen om at udnytte sine evner til at hjælpe folk, ligesom hendes fætter gør det.

I serien spiller Melissa Benoist (“Glee”, “Whiplash”) Supergirl, mens Mehcad Brooks medvirker som James Olsen og Calista Flockhart er Cat Grant.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Geekalot 8 år siden

Det første afsnit er en blanding af Ugly Betty vs Sex and the city, med en twist af supergirl. Nok det ringeste pilot afsnit jeg nogensinde har set... Man må da håbe der nogen der vågner op efter det afsnit i produktionen.
Gravatar

#2 silegnaV 8 år siden

Wow noget hünerkacke.. det var da godt nok vildt. Og ja, jeg behøver ikke at se skidtet før jeg konkluderer.
Gravatar

#3 Moviemagic 8 år siden

Måske.....virker sku lidt billigt lavet :(
Gravatar

#4 Peteryde 8 år siden

Det ligner en udgave af sex and the city, med et twist af en der har super kræfter. Gør lidt ondt den ikke er mere mørk i det.
Supergril skal da ikke være en der fniser fordi hun får lidt opmærksomhed. Havde forstillet mig en karakter med Charlize Theron's karakter i Hancook, lidt mere badass og mystik.
Gravatar

#5 Lars.dk 8 år siden

Hun er nu fræk nok :)
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#6 Therewillbeblod 8 år siden

Hahaha, kæft det ser ringe ud. Men ja, hun måtte da gerne lænke mig til en seng og vise hendes super-kræfter :D
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#7 Stetso-G 8 år siden

Hovsa, I må have lagt den forkerte video ind i nyheden. Det der var tydeligvis en trailer for en serie fra halvfemserne. Måske et teknisk trin over den: .

Skriv ny kommentar: