Warner Bros. har udsendt endnu en plakat til deres ventede “Terminator Salvation”, det fjerde kapitel i sagaen om menneskehedens kamp mod maskinernes overmagt. Den nye plakat, der viser John Connor (Christian Bale), en terminator og Marcus Wright (Sam Worthington), kan ses i filmens plakatgalleri her.

“Terminator Salvation” er instrueret af McG og udspiller sig i det postapokalyptiske 2018, hvor John Connor må forsøge at samle den resterende, opgivende menneskehed i et oprør mod maskinerne.

Connor må dog sætte spørgsmålstegn ved den skæbne, han har troet på siden barnsben, da verden viser et noget anderledes scenarie end det, hans mor kunne fortælle ham om. Tingene kompliceres yderligere, da han krydser veje med den mystiske Marcus, som bærer på en dyster hemmelighed.

“Terminator Salvation” får dansk premiere 5. juni.



Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 15 år siden

Bliver så fed!
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 elwood 15 år siden

Two guys and a Robot

The Comedy of the year.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 loki 15 år siden

Lol. Kunne sikkert være sjovt at se T4 med baggrundslatter ;)
www.peakoil.dk
Gravatar

#4 Queequeg 15 år siden

Jeg er så træt af den aggressive markedsføring af denne film. Den har kørt på en total overeksponering, som helt sikkert kommer til at overskygge selve filmen's kvalitet. Det kunne være sjovt, hvis den blev ligeså dårlig som 3'eren. :o

På den anden side må man ikke glemme at det er instruktøren bag "Cypress Hill: Still Smokin'", så det kan næsten ikke gå galt! ;D
Gravatar

#5 Ericmase 15 år siden

Fed plakat! Glæder mig!
The Movie Nerd is here...

Skriv ny kommentar: