Den nye førstedame i USA er tidligere topløs model og hedder Melania Trump. Så var der straks anderledes stil over Jacqueline ‘Jackie’ Kennedy tilbage i 1961. Ny trailer til den biografiske “Jackie” udforsker, hvordan hun håndterede drabet på sin mand, Præsident Kennedy.

Se også: Første trailer: Natalie Portman spiller Oscar-chancen i “Jackie”

Her er det kampen om at holde hovedet koldt, mens verdens øjne hviler på hende. Det er kampen om at være en støtte for sine børn, der netop har mistet deres far. Og det er kampen om at definere John F. Kennedys arv, der alt sammen skubber Jackie tættere på afgrunden.

Traileren fortsætter, hvor den første trailer slap. Jackies sindsstemning før og efter det historieske mord bliver udforsket, men denne gang i endnu højere grad. For intet virker til at være godt nok til Jackie, der vil have, at Kennedy bliver husket som en storslået mand.

Natalie Portman har allerede modtaget stor ros for rollen som Jackie, der allerede har skabt Oscar-rygter. Ud over Portman medvirker John Hurt som præsten, mens rollen som broderen, Robert F. Kennedy, bliver indtaget af Peter Sarsgaard. Sidst, men ikke mindst, så spiller danske Caspar Phillipson rollen som John F. Kennedy.

“Jackie” får dansk premiere d. 12. januar.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Vossmann 7 år siden

Fantastisk trailer!! Hold kæft jeg væltede bagover der. Man skal lede længe efter en trailer der bliver så godt skruet sammen. Natalie Portman har så umådelig gode odds til at få en Oscar mere. Kæft jeg glæder mig til den film.
Gravatar

#2 Sneglzilla 7 år siden

God trailer. Det er dog ikke nogen "Skull Island"
Gravatar

#3 Vossmann 7 år siden

#2:

Right on the money there, sir! Du har fuldstændig ret. Det her er meget, meget bedre!
Gravatar

#4 Clint 7 år siden

Ser meget uinteressant ud... En ligegyldig film, om en ligegyldig personlighed.
Gravatar

#5 Therewillbeblod 7 år siden

Ligner lort.

Super sympatisk skuespillerinde, spiller super sympatisk historisk kvinde...spændende...
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#6 Vossmann 7 år siden

Mission Accomplished:

Jeg formåede at give denne nyhed bare en smule opmærksomhed. Om ikke andet, virkelig fuckede kommentarer, men ikke desto mindre, opmærksomhed.

#trolllivet
Gravatar

#7 nwinther 7 år siden

Interessant. Det kunne være fint, hvis man måske supplerede med hendes tid som Jackie O.
Hendes forfald, om man vil.
Som Therewillbeblod siger, så virker det lidt hyldest-agtigt (i traileren), og selvom det sikkert er martrende, så kan jeg frygte, at det ikke er særlig gribende.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

Skriv ny kommentar: