Med under halvanden måned til den danske premiere har Legendary og Universal Pictures udgivet en helt ny trailer til “Warcraft”, filmatiseringen af det ekstremt populære spilunivers af samme navn fra Bilzzard.

Se også: Ny tv-trailer: Magi og store slag i “Warcraft”

“Warcraft” handler om det fredelige Azeroth, der trues af en krigerisk invasion. Orkerne flygter fra deres eget nedbrudte hjem, hvorfor de nu vil kolonisere et nyt sted. En portal åbner, der forener de to verdener. To sider mødes med hver deres helt i front – Anduin Lothar fra Alliancen og Durotan hos orkerne.

Hos Alliance er Travis Fimmel i hovedrollen som Anduin Lothar, imens Dominic Cooper spiller Kong Llane Wrynn, Ben Foster er den mystiske Medivh, Ben Schnetzer spiller den unge Khadgar, Ruth Negga er Lady Taria og Paula Patton spiller Garona, der er spilttet imellem Alliance og The Horde.

Horde-delen af castet føres i krig af Toby Kebbell som orkhøvdingen Durotan, mens Robert Kazinsky er Durotans højre hånd, Orgrim. I rollen som Blackhand finder vi Clancy Brown, mens Daniel Wu spiller Gul’Dan.

“Warcraft” får dansk biografpremiere 26. maj 2016.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Geekalot 7 år siden

Kan godt lide trailerne, men for dælen da det musik de vælger til dem............
Gravatar

#2 st0rm 7 år siden

Fed trailer, men hvad fanden sker der for det musik?
Der er lavet så meget fed musik til til Warcraft spillene så der havde været rigeligt passende at vælge imellem.
Gravatar

#3 Mads47 7 år siden

Traileren er meget fed, men er bange for at vi kan forvente mere af samme skuffe når det kommer til musik i selve filmen.
Gravatar

#4 Star Trek fever 7 år siden

Der er desværre ingen af disse trailere der fanger mig. Det ser ikke godt ud :-(
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Nagash 7 år siden

Jeg er godt nok heller ikke tændt. Og ja, musikken passer da slet ikke ind.
Gravatar

#6 jamiemsm 7 år siden

musikken er lidt mærkelig, men filmen ser fantastisk fed ud :)
Gravatar

#7 Dominar Rygel XVI 7 år siden

Jeg ved ikke om det er bevist eller om computergrafik i spil er kommet virkelig langt men for mig virker det til, at det ligeså godt kunne være en lang cut scene i et spil....
Gravatar

#8 Lauzzy81 7 år siden

Helt klart et underligt valg af musik, taget i betragtning af at de har udtalt at filmen skulle være en blanding af Braveheart & Ringenes Herre.
Gravatar

#9 Retlaw 7 år siden

Musikken ødelægger virkelig den trailer, ØV....

Skriv ny kommentar: