Sidst, vi fik en trailer til “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, var helt tilbage i april. Nu seks måneder senere har J.J. Abrams, LucasFilm og Disney langt om længe udsendt en ny trailer til det ventede syvende stjernekrigskapitel, der nu blot er to måneder fra at lande i alverdens biografer.

Se også: Hun er den kvindelige hovedrolle i “Star Wars: Episode VIII”

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” fortsætter historien fra “Jedi-ridderen vender tilbage”, hvor Luke Skywalker, Han Solo og Princess Leia endeligt besejrede Kejseren og startede imperiets fald.

Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher vender tilbage i deres ikoniske roller som Han, Luke og Leia. De får selskab af en masse nye ansigter, heriblandt Adam Driver, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Gwendoline Christie og Max von Sydow.

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” får premiere den 16. december 2015.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 Driver 6 år siden

Jeg forestiller mig et scenarie ala Indiana Jones 4 og SW prequals, hvor folk alene ud fra trailerne var så højt oppe at køre og så hypede af det de så, at de i ren chok og fornægtelse ikke kunne acceptere, at filmene endte som noget rod og derfor gav dem gode karakterer alligevel. Disbelief hedder udtrykket på engelsk - kender ikke et dansk pendant til udtrykket, som samtidig er lige så er rammende for det, så derfor: disbelief.

Jeg husker tydeligt, hvordan jeg selv havde det kontra hvordan jeg anskuer filmene nu, og jeg er ikke engang den store SW fan. Selv The Avengers forsøgte jeg at sige til mig selv, var god.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#22 Doctor Doom 6 år siden

Driver (21) skrev:
Selv The Avengers forsøgte jeg at sige til mig selv, var god


Ha ha, sådan havde jeg det med SW Episode I og II. Du er blevet raped, og du bliver ved at sige til sig selv at det ikke var voldtægt, mens du vasker dig i badet. Rent Stockholm-syndrom. Jeg gik endda ind og så dem begge to én gang mere, fordi det kunne ikke være rigtigt. Det måtte være mig. Der var jo Darth Maul. Han havde et lyssværd med to klinger. Så måtte det jo være fedt.

Det er af samme årsag at kvinder ofte først anmelder voldtægt flere måneder efter, når erkendelsen sænker sig. Jeg så en dokumentar om en serie-voldtægtsforbryder og morder, der lod et af sine ofre leve og tog hende med på sin videre rampage. Hun var helt hjernevasket efter kun få dage og hjalp ham til sidst med at fange nye ofre, uagtet at hun let kunne være flygtet i stedet. På samme måde lokkede jeg nye følgesvende med i biffen for at blive sodomiseret, for egen vedkommende for anden gang.

Med Avengers kunne jeg dog se voldtægtsforbryderens modbydelige ansigt allerede i traileren, så da lod jeg mig ikke forblænde. Og fuck, den er også ringe. Det er jo helt vildt.
Gravatar

#23 Alex- 6 år siden

Spekulation på Luke og filmens slutning:
Han Solo fortæller Rey og Finn om Luke's tilstedeværelse og de prøver at finde ham, men bliver forfulgt af Kylo Ren. Kylo hugger hånden af Rey og skal til at slå Finn ihjel men bliver i sidste øjeblik reddet af Luke, Kylo flygter. Luke er efter kampen dødeligt såret, han genkender sit lysværd og fortæller Rey at han er hendes far ("My father has it, I have it, my sister has it, you have that power too"). Rey får Luke's mekaniske hånd med hjælp fra R2D2, herefter brænder de Luke.
Kylo Ren rapporterer til Snoke med den nye super Dødsstjerne i baggrunden, roll credits.
Gravatar

#24 Doctor Doom 6 år siden

Scorpion (23) skrev:
Spekulation


Spekulation er det rette ord :-) Men fint at fansene tænker lidt ;-)
Gravatar

#25 MystiskeMox 6 år siden

Ser godt ud og så er det bare at vente på den 16. Dec. :)
Jeg har været med fra begyndelsen da jeg som lille dreng så Star Wars ep. 4.i biografen.
Jeg husker endda tydeligt oplevelsen.

Tænk at den 16. dec så er episode 7 klar og så har man lige haft afstikkere til ep. 1-3 i mellemtiden, som jeg øvrigt også synes er super gode, men dog slet ikke når op på siden af de oprindelige film. Men det er nok fordi historien stadig er god og selve universet er så fedt - ja ingen andre filmuniverser er i nærheden. Der er kun lige Lord of the Rings som nærmer sig.

Skal man mon klædes ud....

Skriv ny kommentar: