Hos MySpace kan man nu se den nye trailer til actionbraget “Wanted” med bl.a. Angelina Jolie. Foruden Jolie spiller James McAvoy, Morgan Freeman, Terence Stamp og Thomas Kretschmann også med i filmen.

“Wanted” handler om den 25-årige Wes (McAvoy), som lever et sølle og uengageret liv, indtil han møder Fox (Jolie), der viser sig at være en toptrænet lejemorder. Hun rekrutterer ham ind i en mystisk organisation, hvor han trænes op. Wes får nu mulighed for at hævne sig på sin fars mordere, men han finder snart ud af, at ikke alt er, som det ser ud til at være.

Filmen er instrueret af russiske Timur Bekmambetov og får dansk premiere 22. august.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 x marks the spot 16 år siden

Surt at så gode navne er med i, hvad der ser ud til at være, en mega-crap film!
"Do, or do not. There is no try".
Gravatar

#2 knekker 16 år siden

hvad med bare at sætte sig ned og tag en snak om hans potentiale, hvorefter man stille og roligt kunne give ham lov til at øve lidt, men næ nej, han får en gybt i hånden, efterfulgt af...

SHOOT THE WINGS OFF THE FLIES!!! hvis det ikke var press nok i forvejen, skal han oxo lige have en postol stukket i nakken... haha lame

[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]
Gravatar

#3 mr gaijin 16 år siden

Den ser da ud til at være fremragende underholdning. Det var mere en et par 'wow'-øjeblikke alene i traileren. Plus en Angelina Jolie hottere end nogensinde før, samt det åbenlyse talent McAvoy i en hovedrolle. Desuden ser den ud til at holde en fin ironisk distance til al overdrevet. What's not to like?
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#4 filmz-Kaffekongen 16 år siden

Tegneserien er genial. Syntes også at Timur Bekmambetov kan skabe nogle fede universer. Tror godt filmen kan blive god.
----------------------------------------
Hail to the King, baby! -Ash
billed af dvd-samling: http://www.absolute.cc/_borders/23_20a.jpg
Gravatar

#5 Plissken 16 år siden

Ser ud til at blive en mega fed film!
When there's no more room in hell...
Gravatar

#6 Slettet Bruger [3474560721] 16 år siden

Ser da ud til at blive en helt ok, popcorn-action-film... Og det skal man bestemt ikke kimse af :p
Gravatar

#7 chuck 16 år siden

Jeg tror også, at den kunne blive ret underholdende, men hvorfor skal vi i DK vente to måneder længere end så mange andre. Troede de tider var forbi.
How far does a girl have to go to untangle her tingle? Deep Throat (1972)
Gravatar

#8 filmz-Is 16 år siden

Ja, det er så elendigt at vi i DK skal vente så længe på en film. Jeg synes normalt også at det er skide irriterende, at vi ikke kommer til at se film som The Incredible Hulk ( 13. Juni ) og The Dark Knight (17. Juli) til premiere-dagen. Selvom 1-2 uger ikke er så lang tid, synes jeg at det er lang tid når det handler om film! ;-)
Men det var da dejligt at se Iron Man før amerikanerne!

Skriv ny kommentar: