Paramount Pictures og Warner Bros. har netop udsendt en ny trailer til en af årets mest imødesete film. Der er selvfølgelig tale om Christopher Nolans kommende science-fiction-drama “Interstellar”, der rammer biograferne verden over den 6. november.

Se også: Første plakat til Christopher Nolans “Interstellar” oser af mystik

“Interstellar” handler om en gruppe opdagelsesrejsende, der udnytter et nyopdaget ormehul til at overgå de hidtidige begrænsninger for menneskelig rumrejse. Ved hjælp af ormehullet er de i stand til at rejse over enorme afstande – endda langt ud af vores solsystem.

Matthew McConaughey (“Dallas Buyers Club”), Jessica Chastain (“Zero Dark Thirty”), Anne Hathaway (“Les Misérables”), Casey Affleck (“Gone Baby Gone”), Topher Grace (“Dengang i 70’erne”), Wes Bentley (“The Hunger Games”), John Lithgow (“How I Met Your Mother”) og Michael Caine (“The Dark Knight”) medvirker alle i filmen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 Kyllingebenet 8 år siden

Det er meget fint, men hvor er traileren?
Mental striptease..
Gravatar

#2 bruno 8 år siden

Jeg er ret stor fan af sci-fi og nogle af skuespillerne gør mig da også nysgerrig, men traileren giver mig hverken åndenød eller hjerteflimmer. Jeg afventer anmeldelserne, med mindre kommende trailere virker mere spændende.
Gravatar

#3 Ispep 8 år siden

Glæder mig. Jeg har på fornemmelsen filmen bliver noget særligt. Behøver ikke flere trailers. De har atter sikret at holde informationerne på et minimum, hvilket er rart nu om stunder med alt for udpenslede trailers.
Gravatar

#4 Patriarch 8 år siden

Der skal ikke andet end strygere, planeter og folk der ofrer sig før jeg får åndenød. Jeg glæder mig.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#5 Corgan 8 år siden

Et af årets mest ventede film for mit vedkomne.
Gravatar

#6 Rust Cohle 8 år siden

Havde aldrig troet, at det skulle komme så vidt, men Matthew Mcconaughey er jo med og det er rigeligt for mig. Og nu blev han jo snydt for rumrejse sidst, så måske han møder Jody Fosters far på en strand denne gang. Og der ser ikke ud til at være action med og det er jo positivt, når det er Nolan, som skal eksekvere.
I think it's safe to say, that nobody here is gonna be splitting the atom, Marty!
Gravatar

#7 Mantic 8 år siden

Håber der bliver mere sci-fi, og mindre sæbeopera, end man ser i den her trailer.
Gravatar

#8 Sjølle 8 år siden

Patriarch (4) skrev:
Der skal ikke andet end strygere, planeter og folk der ofrer sig før jeg får åndenød. Jeg glæder mig.


+1 :-D
Gravatar

#9 T. Nielsen 8 år siden

Grundet cast og instruktør skal den ses, men traileren virker mig godt nok fesen med al dens sentimentale sludder og rørstrømskhed. Det er jo ren Ron Howard på en af mandens mest melankolske dage:-D
Baby, it's cold outside
Gravatar

#10 jonhen 8 år siden

Man kan se trailer 3 på deres hjemmeside www.interstellarmovie.com med koden 7201969 (datoen for månelandigen)

Skriv ny kommentar: