En ny trailer er blevet frigivet til den amerikanske udgave af Susanne Biers “Brødre”, der meget passende bærer titlen “Brothers”. Traileren kan ses her.

“Brothers” handler om to brødre, Sam (Tobey Maguire) og Tommy Cahill (Jake Gyllenhaal), der er hinandens modsætninger. Da den ældste bror Sam meldes savnet i krigen i Afghanistan, kommer lillebroderen til undsætning hos Sams kone Grace (Natalie Portman) og hendes to døtre.

Filmen er instrueret af Jim Sheridan og kan ses i danske biografer 18. marts.

Se også: Natalie Portman i den amerikanske udgave af “Brødre”.Vis kommentarer (35)
Gravatar

#1 Kochie 14 år siden

Jeg synes, at det er fuldstændig tåbeligt at have så overeksalteret speaker kørende i baggrunden. Jeg har ikke set originalen, men med det cast denne her har, ser det jo mildt sagt interessant ud. Og når den dyyyybe alvoooorlige what-if-ti-nu-stille-for-fanden stemme ellers klapper i, hvilket vil sige i sidste del af traileren, så ser det faktisk ganske interessant ud..
Gravatar

#2 stoffer 14 år siden

Enig i at speakeren er meget malplaceret, men fed opbygning af traileren. Lægger totalt meget op til en hygge-feel-good film, men så...
Now the thing to remember, boys... flies spread disease, so keep yours closed!
Gravatar

#3 Starbrow 14 år siden

I den originale danske version knalder de ikke, hvilket det ser ud til de gør i denne her.
Gravatar

#4 Blacksanta 14 år siden

Ja, det lyder godt nok fuldstændigt tåbeligt - lyder som om det er en paradi.

Btw, Tobey ser satme ond ud :o!
Gravatar

#5 Kruse 14 år siden

Jeg havde nu gerne set en anden skuespiller end Tobey "Babyface" Maguire. Jeg kan næsten ikke udstå ham. De andre to roller er nu ellers ganske godt besat :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#6 Blacksanta 14 år siden

#5, nu har jeg godt nok ikke set den danske udgave, men synes nemlig hans "babyface" passer perfekt. Han ser ekstremt skræmmende og "ustabil" ud - imo :)
Gravatar

#7 filmzkim 14 år siden

#6
Enig.
Synes virkelig, han virker interessant i denne, og desuden ligner han bestemt ikke et babyface her.
Gravatar

#8 hey now 14 år siden

Meget malplaceret trailer-stemme, irriterende!

Ellers ser filmen ganske glimrende ud. Godt cast, især Tobey Maguire, han ser virkelig ustabil ud..
Godspeed into the Mainstream
Gravatar

#9 Christian Voldborg 14 år siden

#5 - Uenig. Tobey Maguire er en dygtig skuespiller, der er meget mere end bare Peter Parker i "Spider-Man". Hans præstation i "The Cider House Rules" over for Michael Caine er rigtig god.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#10 AP 14 år siden

Jeg har set den danske film, og betvivler kraftigt at den amerikanske udgave skulle kunne formå at skabe samme autensitet og nærvær som Susanne Biers. Normalt er jeg ikke til danske film og jeg er egentlig ikke stor fan a Susanne Bier, men for mig er filmen båret af Ulrich Thomsens fantasiske præstation. Det kan ingen (og da slet ikke Toby Maguire) leve op til - det er jeg meget enig i! Herudover tror jeg heller ikke at Natalie Portman kan leve op til Connie Nielsens præstation.

Jeg må sige, at traileren lever op til alle mine fordomme overfor amerikanske film - det er så overdrevet og romantiseret at scenerne på ingen måde påvirker en. Og jeg må give 1# ret - man stiger allerede af når speakeren starter traileren med sin dybe 'what-if' stemme.

Skriv ny kommentar: