Ny trailer til “Iron Man 2” klar

Paramount Pictures har udsendt en ny trailer til “Iron Man 2”, den ventede opfølger til den velmodtagede Marvel-filmatisering om den pansrede helt. Traileren kan ses her.

“Iron Man 2”, der igen har Robert Downey Jr. i titelrollen, vil starte umiddelbart efter slutningen i “Iron Man”, hvor verden nu er klar over Tony Starks dobbeltliv som den højtflyvende panserhelt.

Stark står derfor over for enormt pres fra regeringen, pressen og offentligheden om at dele sin teknologi med militæret. Da han ikke er villig til at slippe sin opfindelse, må han – med Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) og James “Rhodey” Rhodes (Don Cheadle) ved sin side – danne nye alliancer og konfrontere magtfulde fjender.

Foruden Mickey Rourke som skurken Whiplash medvirker også Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson og Sam Rockwell.

“Iron Man 2”, der ligesom den første film er instrueret af Jon Favreau, rammer de danske biograflærreder 29. april.

Se også: AC/DC leverer hårdtpumpet soundtrack til “Iron Man 2″
.


Vis kommentarer (53)
Gravatar

#31 filmz-Utyske 10 år siden

#30 -

Nøh, det er ikke et remake, men blot en fortsættelse til Superman 2. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#32 Lars.dk 10 år siden

Glæder mig, den første var dog lidt tam men mon ikke der er lidt mere action i den her :D
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#33 filmz-ab 10 år siden

#29

Tjahh - kan kun sige jeg er uenig. Desuden er filmen ikke et remake.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#34 Riqon 10 år siden

#30 og #33 -

Taget i betragtning hvor meget filmens plot kopierer direkte fra plottet i den første film, så kan man godt fristes til at kalde det et remake.

Det er igen Lex Luthor, han besøger igen Fortress of Solitude, hans onde plan er igen målrettet Californien, igen har han en dum bimbotøs, der igen forråder ham til sidst, og igen besejrer han (næsten) Superman med kryptonit. Derudover er romancen mellem Superman og Lois Lane ved det gode gamle (selv om forholdet mellem Clark og Lois Lane pludselig synes underligt ikke-eksisterende), og vi ser en decideret gentagelse af flyveturen fra den første film, hvor de ser hinanden dybt i øjnene, mens de svæver over alting...

Der er dog ganske rigtigt et par nye elementer, ikke mindste et par karakterer: en rival (for lige at skabe et ineffektivt trekantsdrama) og en sønnike, men de betyder ikke det store for det overordnede plot. Tænk over det, der er absolut ingen progression i konflikten mellem Superman/Clark og den nye fyr. Derfor er det svært at retfærdiggøre det som et "nyt plot", det forbliver en statisk beskrivelse af setting, rammerne for Superman og Lois Lanes hemmelige (og kedelige) romance.

Der er andre absurde ting. Ideen om at Superman har fløjet rundt ude i rummet i alle disse år er påfaldende fjollet, men resultatet er måske det nærmeste filmen kommer på et nyt plot. Det skaber nemlig en konflikt mellem Superman og svigtede Lois Lane/menneskeheden. En enkelt flyvetur lægger dog låg på Lois Lanes ord om, at verden/hun ikke længere har brug for Superman, hvis ikke Lex Luthors plan gør det. Til syvende og sidst bekræfter det jo bare, hvad vi allerede er klar over som seere. Havde filmen så på nogen måde solgt illusionen og gjort det plausibelt, at Superman ikke havde nogen plads i verden længere, så havde det måske været lidt mere interessant... men det havde stadig været nødvendigt at sluge den første store kamel: at Superman havde fløjet rundt i galaksen i årevis for at se, om Krypton stadig var udslettet.


Superman Returns er altså i det store hele ikke en ny historie, men et mislykket forsøg på at opdatere originalen til et nyt publikum.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#35 filmz-Bruce 10 år siden

#34 Jeg fik ihvertfald et deja-vu over flere sekvenser, da jeg så filmen, men det er muligt det blot var "inspiration". Ihvertfald var det meget lidt inspirerende at se på. Tarantino kunne dog godt lide den. Så måske han får lov og reboote den, til Morricone musik.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#36 filmz-ab 10 år siden

Riqon (34) skrev:
men det havde stadig været nødvendigt at sluge den første store kamel: at Superman havde fløjet rundt i galaksen i årevis for at se, om Krypton stadig var udslettet.


Kameler skal da stort set altid sluges, når vi er i denne genre, og jeg kan ærligt ikke se noget problem her, som jeg ikke kan påpege i stort set samtlige film, hvor man altid bliver nødt til at "indordne" sig efter filmens spilleregler. Du har ret i, at visse ting går igen i Returns. Et remake og blot en hyldest? Grænsen er hårfin :-)

Jeg må bare erklære mig uenig - synes virkelig filmen er stærk på netop de basale fronter som historie og personer, og har virkelig en smuk og poetisk feeling i flere ekstremt smukke scener. For en gangs skyld var det rart med ikke så meget fart over feltet.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#37 MMB 10 år siden

bruce (35) skrev:
#34 Jeg fik ihvertfald et deja-vu over flere sekvenser, da jeg så filmen, men det er muligt det blot var "inspiration". Ihvertfald var det meget lidt inspirerende at se på. Tarantino kunne dog godt lide den. Så måske han får lov og reboote den, til Morricone musik.


Alle film burde rebootes til Morricone's musik! ;)
Gravatar

#38 filmz-Bruce 10 år siden

#37 Og Avatar burde udsættes for Von Triers 5 benspænd! :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#39 MMB 10 år siden

bruce (38) skrev:
#37 Og Avatar burde udsættes for Von Triers 5 benspænd! :)


Har ikke set De Fem Benspænd. Er den noget værd, eller skal man være über Trier fan, før den er noget værd?
Gravatar

#40 mr gaijin 10 år siden

#39 Man kan hade Trier, og stadig få noget ud af "De fem benspænd". Det er sådan set ligegyldigt, at Trier fik ideen til det kreative eksperiment. Det er eksperimentet i sig selv, der er fedt.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: