Universal Pictures har udsendt endnu en trailer til Judd Apatows seneste komedie, “This Is 40”, der er en spin-off af Apatows “Knocked Up” fra 2007, og som omhandler Paul Rudd og Leslie Manns karakterer fra den film, Pete og Debbie.

Se traileren her.

“This Is 40” fokuserer på Pete og Debbies ægteskab, og hvordan det er at blive ældre. Filmen foregår et par år efter hændelserne i “Knocked Up”, hvor både Petes musikselskab og Debbies tøjbutik kæmper med at få økonomien til at løbe rundt.

Foruden Rudd og Mann medvirker bl.a. også Albert Brooks, Megan Fox, Melissa McCarthy, John Lithgow, Jason Segel, Chris O’Dowd, Charlene Yi og Lena Dunham i filmen, hvor Apatows egne børn har rollerne som Pete og Debbies børn, hvilket gør Apatow-familien mere eller mindre komplet, da Mann er Apatows kone.

“This Is 40” indtager danske biografer 14. marts 2013.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Frederik Uhrbrand 9 år siden

Det er godt nok efterhånden længe siden den trailer udkom....
Gravatar

#2 moulder666 9 år siden

Og den film vælger så at fokusere på de to (i mine øjne) allermindst interessante karakterer i Knocked Up. Selvom skuespillet egentlig er ganske ok og det minder om to reelle mennesker - især "Pete" - var deres karakterer og problemer simpelthen kedelige.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#3 filmkorn.dk 9 år siden

Hmm, underligt umorsom trailer. Tegner ikke godt.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#4 Zombi 9 år siden

Jeg er virkelig ved at være træt af Judd Apatow komedier. Det startede godt ud med Superbad, men derefter er det gået lidt ned af bakke for hver ny film. Apatow lider af det samme problem som Burton: han laver mere eller mindre den samme film om og om igen.

Jeg springer den her over. Faktisk gider jeg ingen gang se traileren. Jeg har virkelig fået nok af Apatow.
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 9 år siden

#4 Eftersom du snakker om Superbad, må du mene de film han producerer, og selvom der har være svipsere imellem (Year One og Wanderlust som minimum), og du har ret i, at han holder sig til komedier, synes jeg det er en lidt hård udtalelse. Bridesmaids, Get Him To The Greek og Funny People (som er nogle af hans seneste) synes jeg i hvert fald var glimrende film... de når dog ikke op på Superbad og Knocked Up's niveau, den gi'r jeg dig!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 drstrange 9 år siden

Jeg har filmen Knocked Up på DVD men har ikke set den i nu, så ved ikke om det er en god nyhed eller dårlig nyhed, men tror nok jeg kommer til at se den her film, Nå den kommer på DVD ;-), efter jeg har set Knocked Up, naturligvis ;-)
Tidligere kendt som Nafie
Gravatar

#7 Goon 9 år siden

Traileren var ok (?). Den ser sjov ud. Skal ses. Rudd skuffer sjældent.

Skriv ny kommentar: