Marvels magtglade superskurk M.O.D.O.K. kæmper for verdensherredømmet i den første trailer til Hulus stopmotion-serie – han skal bare lige have styr på økonomien.

Den første trailer gør både grin med superskurken, hans ambitioner og superheltegenren som helhed. For hvordan kan superskurke egentlig holde en hel organisation kørende, når man bruger millioner af dollars på våben og maskiner? Svaret er, at det kan man ikke, selvom det kommer som et chok for M.O.D.O.K., der er leder af superskurkeorganisationen A.I.M.

Serien handler ikke kun om M.O.D.O.K.’s besvær med at holde sin organisation i tøjlerne, da han også selv har problemer i hjemmet med et ægteskab, som er ved at smuldre.

Læs også: “Marvel frigiver 2 klip fra Hulu-serien ‘M.O.D.O.K.'”

Patton Oswalt (“Ratatouille”) lægger stemme til skurken med det store hoved, hvis navn er en forkortelse af Mental Organism Designed Only for Killing.

Selvom det absurde koncept af en superskurk i en stop-motion-sitcom virker som noget, der ville passe perfekt ind i Adult Swims “Robot Chicken”, er det altså skabt af Marvel og Hulu. Serien udkommer på streamingtjenesten, der desværre ikke er tilgængelig i Danmark, d. 21. maj.

Vi må krydse fingre for, at M.O.D.O.K. også får premiere på Disney+-kanalen, Star, ligesom andre Hulu-originals såsom “Solar Opposites”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: