darkseid / filmz.dk

Ny trailer til “Zack Snyder’s Justice League”: Instruktørens farvel til DC ser ikke ud til at skuffe


Den nyeste trailer til “Zack Snyder’s Justice League” giver det hidtil bedste blik på Darkseid.

Ventetiden er ved at være ovre. Blot fire dage før premieren på “The Snyder Cut” har vi nu fået, hvad der med garanti er filmens sidste trailer.

Der er masser i traileren, der ikke var at finde i Joss Whedons originale “Justice League”. Især er der fokus på Darkseid, der bemærkelsesværdigt ikke var en del af originalen.

Læs også: “Jared Leto gør comeback som Jokeren i ‘Zack Snyder’s Justice League'”

Samtidig får vi også lov at se endnu mere af Supermans sorte dragt, der også var at se i den seneste trailer og i flere år er blevet teaset.

Snyder har udtalt, at den nye film kun består af scener, som han selv har filmet. Derfor er det meget sandsynligt, at det her bliver en helt anden film, end den vi så i 2017, der i høj grad var en skuffelse for fans.

“Zack Snyder’s Justice League” fik grønt lys i 2020 efter fankampagnen #ReleaseTheSnyderCut gik viral tilbage i 2017. Nu er vi endelig ved at være ved målstregen, og det ser ud som om, der er masser af nyt at glæde sig til.

“Zack Snyder’s Justice League” har premiere d. 18. marts på HBO Nordic.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Star Trek fever 1 måned siden

Jeg ser frem til den. Alene det at Darkseid er med, burde være nok for de fleste.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#12 Gottschalck 1 måned siden

ALT ER ØDELAGT FOR MIG, HVIS DEN IKKE ER I FARVER! Selv flashbacks skal være i farve, og alt som er enten sort eller hvid i normalfarve, skal redigeres ud! Så hellere en nøgen Superman :)

OT: Traileren viser da lidt mere, og heldigvis er den fire timer lang, men det ville desværre ikke undre mig, at handlingen og personudviklingen stadig kan føles forhastet. Krydser dog fingre for en fed torsdag!
Gravatar

#13 Johnny42 1 måned siden

For første gang har jeg skaffet mig adgang til en streaming-tjenesten udelukkende pga en enkelt film. Jeg har undgået alle trailerrs, bortset fra den første teaser fra DC-fandome, så jeg ved ikke hvad der er i vente, men håber det bliver godt. Efterfølgende kan jeg så også langt om længe se Wonder Woman 1984.
Gravatar

#14 Reborn Sith 1 måned siden

#13 Jeg kommer til at gøre det samme. Ved bare ikke om jeg når det denne weekend, men håber det :-)
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#15 Tyler Durden 1 måned siden

Mads47 (10) skrev:
#7 vil faktisk også sige Directors cut af BvS er ganske hæderlig i forhold til biograf udgaven.

#6 alle nyheder ang. Snyder cut siger du det samme igen og igen. Jeg undre mig lidt over hvorfor? hvis det er så forfærdeligt hvorfor skipper du så ikke trailerne, nyhederne og de ensformige kommentar. Jo mindre du bare har lyst til at være negativ bare for at være negativ.

Dertil nu hvor du bruger så meget tid på at sige filmen er lort, har du så i sinde at se hans udgave? det burde du næsten med alt den energi du bruger på at kommentere på snyder cut nyheder ;)
Ja, må med skam sige at jeg ikke har fået set Directors Cut af BvS endnu. Men rart at vide der er mere at hente dér :-)
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#16 Johnny42 1 måned siden

Jeg tror faktisk jeg snupper den ultimative Marathon i weekenden,

1. Man of Steel, som jeg faktisk kun har set en gang. Men det vidner også noget om kvalitet at der er nogle film, der hænger ved uanset hvor få gange man har set den. Jeg har det på samme måde med The Dark Knight.

2. Batman v Superman i Ultimate cut, som jeg endnu ikke har set, men den oprindelige udgave har den perfekte Story arc for Batman, specielt introen, hvor Metropolis i bogstaveligste forstand ramler ned omkring ham.

3. Afsluttes med Justice League, Snyders Cut.

9-10 timer i godt selskab. Måske skulle man også lige snuppe Joker, når man er i gang.
Gravatar

#17 Dangerdog 1 måned siden

Star Trek fever (11) skrev:
Jeg ser frem til den. Alene det at Darkseid er med, burde være nok for de fleste.


WHAT!! har du slet ikke boykottet den pga. Ray Fisher "brok" og at hans storyline er væsentligt udvidet.. Er du ved at falde af på den ??

Skriv ny kommentar: