Med 188 minutter er den forlængede udgave af “Avengers: Endgame” den længste superheltefilm, der er blevet vist i biografen.

Marvel sigter stadig efter at slå Box Office-rekorden og lave “Avengers: Endgame” til den største film i verden, hvilket kan blive muligt med den aktuelle repremiere, der dog ikke kommer til Danmark – læs mere her.

Men der er også tale om en anden rekord.  Den nye version af “Avengers: Endgame” er nemlig den længste superheltefilm, der er blevet vist i biografen.

Det nye tilføjede indhold får nemlig “Endgame” op på en spilletid på 188 minutter, der er nok til at overhale “Batman v Superman: Ultimate Edition”, der forlængede den almindelige version af DCEU-filmen, så den endte på 182 minutter.

“Batman v Superman: Ultimate Edition” havde nemlig den tidligere rekord, da den fik premiere i enkelte biografer.

“Ultimate Cut”-version af “Watchmen” er dog stadig i toppen, hvis man inkluderer supeheltefilm, der ikke blev vist i biografen, da den har en spillettid på hele 3 timer og 35 minutter – eller 215 minutter.

Den nye udgave af “Avengers: Endgame” har premiere i lande som USA og Storbritannien fra i dag.


Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 ReignHeart 5 måneder siden

Watchmen Ultimate Cut er 215 minutter og dermed verdens længste superhelte film. Avengers Endgame på 188 minutter slår derfor ikke Watchmen.
Gravatar

#2 Andreas Ellemann 5 måneder siden

#1 Du har helt ret, det er en fejl. Artiklen er nu rettet.
Gravatar

#3 Reborn Sith 5 måneder siden

#1 Udover det, må det også være verdens ringeste superheltefilm.
Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White
Gravatar

#4 Johnny42 5 måneder siden

Ja det med længste superhelte film har jeg også studset over flere gange, men nok den længste, der bliver vist i biografen.

Men længste er ikke altid lig med bedste, og ved samtlige af de MCU-film jeg har set, der nærmer sig eller er længere end 2½ time kunne man med fordel have skåret 20-30 minutter væk og faktisk have fået en bedre film.

Hvis det kun er ekstra cameos/scener, der ikke rigtig tilføjer noget til historien eller karakteren er der ingen grund til at trække det i langdrag.

En film, der faktisk tilføjede noget godt i sin exstended version, og er langt overlegen i forhold til biograf versionen, og den eneste version jeg vil se, er LofTR : The Two Towers. Efter biograf versionen var jeg især skuffet over fremstillingen af Faramir, men der blev tilføjet en masse til hans forhistorie og forholdet til hans bror og far, så man forstår hans handlinger bedre, og også så man forstår, hvorfor Boromir handlede som han gjorde i Fellowship of the ring.
Gravatar

#5 Gridlock 5 måneder siden

#4 Aliens blev også en smugle bedre af og få smidt et par ekstra scener ind.

Alien var så en anden historie den ekstra scene hvor vi høre lyden fra det nødråb der lokke The Nostromo til LV426 samt den scene hvor mandskabet bliver transformeret til æg var okay... men som sådan ikke noget der behøvede og være i filmen.

Har hørt at Alien 3 blev bedre af og få et par ekstra scener ind, men har ikke lige set den, da jeg ærligtaget synes at den og så nummer 4 er blandt de ringeste af alien filmene.

Og her tæller jeg ikke Prometheus eller Alien Covenant med men hvis jeg gjorde var de også der hen af i film der ikke var noget og råbe hurra for.
Gravatar

#6 Gorman 5 måneder siden

#5 “mandskabet transformeres til æg” !!
Hvor sker det lige i en alienfilm?
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#7 Tyler Durden 5 måneder siden

Reborn Sith (3) skrev:
#1 Udover det, må det også være verdens ringeste superheltefilm.

Der er godt nok forskel på smag. Watchmen er i min bog den FEDESTE superheltefilm nogensinde. Derefter The Dark Night, Logan, og Thor: Ragnarok. Tror næsten du må have lavet en skrivefejl? At Endgame får så meget omtale, og spilletid, er mig dog uforståeligt. Den ligger langt langt nede på listen, af gode superheltefilm, for mit vedkommende.
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#8 Reborn Sith 5 måneder siden

#7 Ja, selvfølgelig er der forskel på smag, ellers havde vi ikke noget at tale om.
Jeg kommer aldrig til at se watchmen igen, hvorimod Endgame bliver sat på regelmæssigt.
Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White
Gravatar

#9 Mejse 5 måneder siden

#8 sat på regelmæssigt ?
Gravatar

#10 SublimeKen 5 måneder siden

#7

Ikke helt enig, men alligevel tæt på. Bortset fra at jeg ikke synes at Endgame ligger langt langt nede, synes jeg alligevel de film du har nævnt er bedre end Endgame med undtagelse af Watchmen. Hvis jeg skulle rangere dem du har nævnt, og lige smide Infinity War ind som reference punkt, ville jeg rangere dem således.

1. The Dark Knight - 10/10
2. Infinity War - 10/10
3. Logan - 9/10
4. Thor: Ragnarok - 9/10
5. Watchmen - 8/10

At filmsmag er forskellig, er bare en ting man er nødt til at acceptere. Ingen grund til at opføre sig forarget over at nogle elsker hvad man selv synes er lort. Jeg synes personligt at Thor Ragnarok er bedre end Endgame, men kan ikke benægte er majoriteten er uenige med mig, hvis vi bl.a. kiggede på imdb, hvor den pt ligger som nr 19, på toplisten, mens Ragnarok ikke er at finde på listen.

Skriv ny kommentar: