En ny undersøgelse viser, at kvinder og LGBT-personer er underrepræsenterede i Hollywood.

University of Souther California har lavet en undersøgelse, der viser, at kvinder og LGBT-personer er underrepræsenterede i Hollywood, skriver Deadline.

Undersøgelsen er baseret på 48.757 karakterer i 1100 top-film i perioden 2007 til 2017 – hvor top-film betyder de 100 største, amerikanske Box Office-hit for hvert år i perioden.

Kvindelige karakterer med replikker udgjorde 30,6 % af disse karakter.

Mindre end 1 % af karaktererne var LGBT-karakterer, hvilket kan sammenlignes med, at 4,1 % af amerikanerne identificerer sig som LGBT-person ifølge en Gallup-undersøgelse fra 2016.

Hvis man ser nærmere på 2017, viser undersøgelsen, at der var en kvindelig hovedrolle i 33 af de 100 største film fra sidste år.

Sidste år var der samtidig mere end dobbelt så mange kvindelige karakter end mænd, der blev vist i seksuelt afslørende tøj, var delvist nøgne eller som blev refereret til, som værende fysisk attraktive.

Undersøgelsen er lavet af grundlæggeren af Annenberg Inclusion Initiative, Dr. Stacy Smith, der også har lavet en undersøgelse af anmelderne i USA, som har vist sig primært at være hvide mænd – læs mere her.Vis kommentarer (34)
Gravatar

#31 Justin 4 år siden

#29
wow, men kan ikke være væk længe her fra før man bliver anklaget for spam :O
Gravatar

#32 Mejse 4 år siden

#30 og hvornår sagde jeg lige det ? du føler deres følelse af at det er et problem er et problem og din reaktion er da også helt ude af proportioner...hvad er forskellen ?

jeg sagde bestemt ikke det skulle blæses ud af proportioner, og kan jeg nu heller ikke rigtig se det er...jo nogen brokker sig, og der er undersøgelser, men ligesom når du står på din sæbekasse, er det jo bare et højtråbende mindretal, de har bare flere lyttere.

pointen er at du har et opfattelses problem, du tager det folk siger og putter det mest ekstreme spin på det.....ekstermerne har aldrig løst noget, hvad med at være konstruktiv i stedet for ?

hvad med at acceptere alt måske ikke er som det burde være, og arbejd på en løsning, i stedet for at stå på et ekstremt ståsted og råb af det andet ekstreme ståsted ? altså de sidste par år har et af yndlings argumenterne for at biograferne er døde, at hollywood bare er en flok gamle hvide mænd der ikke kan lide forandring....er det virkelig så urimeligt at tro der måske er et racisme/sexisme problem som har været undertrykt så længe at det nu er eksploderet ? og så drop ekstremerne de fører intet godt med sig :)

du bliver altså også nød til at gøre lidt forskel på tingene....hvad er det præcis der er ude af proportioner ? undersøgelserne ? brokken ? det at black panther klaret sig godt ? at buffy skulle være sort i en kort periode ? for det er jo altså ikke det samme, eller styret af en ondsindet sort gruppe der vil overtage verden, det er meget forskellige grunde og forskellige ting, der bare har ting til fælles :)
Gravatar

#33 Star Trek fever 4 år siden

hvad er det præcis der er ude af proportioner ? undersøgelserne ? brokken ? det at black panther klaret sig godt ? at buffy skulle være sort i en kort periode ?

Alt sammen korrekt.
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#34 Mejse 4 år siden

#33 okay men hvad er du så utilfreds over ? bare lav dine egne undersøgelser....du brokker dig ligeså meget som de gør....buffy blev ikke sort....og sidst men ikke mindst at sige det er et problem at black panther klarede sig godt, er helt ærligt lidt mærkeligt....hvorfor er det ude af proportioner ? hvorfor er det et problem at en masse mennesker så en film ?

se der er slet intet problem :)

Skriv ny kommentar: