Da J.J. Abrams og Kathleen Kennedy i går afslørede en spritny trailer til den kommende, og ekstremt ventede “Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, var de ikke ikke færdige med at dele ud af godterne. Som en del af Star Wars Celebration-panelet fremviste de en masse nye stills fra optagelserne af den nye film, mens der samtidig også er blevet udsendt de første promoplakater til filmen, der alle kan ses i galleriet til højre.

Se også: Trailer#2 til “Star Wars: The Force Awakens”.

“Star Wars: Episode VII – The Force Awakens” fortsætter historien fra “Jedi-ridderen vender tilbage”, hvor Luke Skywalker, Han Solo og Princess Leia endeligt besejrede Kejseren og startede imperiets fald.

Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher vender tilbage i deres ikoniske roller som Han, Luke og Leia. Men de får selskab af en masse nye ansigter, heriblandt Adam Driver, Lupita Nyong’o, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Andy Serkis, Gwendoline Christie og Max von Sydow.

“Star Wars: The Force Awakens” får premiere den 17. december 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 KarmaMuscle 5 år siden

Skal vi ikke også lige tilføje den nye BB-8
Gravatar

#2 KarmaMuscle 5 år siden

Skal vi ikke også lige tilføje den nye BB-8
Gravatar

#3 KarmaMuscle 5 år siden

Argh fantastisk comment system
Gravatar

#4 Mads47 5 år siden

Er det bare mig eller ligner det billed med J.J og Chew at det kunne forgå på Yavin 4?, som bliver til et Jedi Temple i EU.

Skriv ny kommentar: