Der er knap tre måneder til, at mysteriet om den svundne skude Enhøjningen bliver løst. Imens der ventes, har Paramount Pictures imidlertid frigivet et nyt billede af Tintin, der prøver at komme til bunds i den gåde, som er omdrejningspunktet i “Tintin: Enhjørningens hemmelighed”.

Se billedet her.

I “Tintin: Enhjørningens hemmelighed” må Tintin og co. sætte sejl efter myten om en sunken skat, der tilhørte en af Kaptajn Haddocks forfædre. Tintin er dog ikke den eneste, som har sat kurs efter skatten, og det bliver hurtigt en kamp med tiden for at erobre skatten, før den havner i de forkertes hænder.

Tintin lægger til i de danske biografer 27. oktober.

Se også: Teaser-trailer til “Tintin: Enhjørningens hemmelighed”.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 pvistisen 11 år siden

Synes stadig Tintin ser faretruende boy'ish ud, skønt det naturligvis er meningen qua tegneserien er det bare som om det giver et lidt forkert udtryk i CGI. Men er ikke i tvivl om at det nok skal fungere efter de første fem minutters tilvænning i filmen.
Gravatar

#2 X&O 11 år siden

Den scene forekommer da ikke i nogen af tegneserierne?
Gravatar

#3 Alex- 11 år siden

Ja det ligner mest en dreng på billedet. Tintin er da en ung mand. Men det bliver spændende at se hvordan den bliver. Jeg er game i hver fald. :)
Gravatar

#4 theassociate2010 11 år siden

Håber de får performance capture teknikken til at se mere overbevisende ud end ved Zermickes' forsøg.
Gravatar

#5 bjerh 11 år siden

Det eneste der går om jeg vil se filmen eller ej, er nok desværre om dette stykke musik er i introen:


Det er sørgeligt, men jeg vil aldrig kunne respektere en Tintin film, hvis ikke det var med. Det står simpelthen for stærkt i min hukommelse, som værende den mest notoriske glæde ved at se tv som lille. Hvis bare Tintin var der, så kunne alt det andet på tv'et godt pakke sammen... Inklusiv Bubbi-Bjørnene!

Skriv ny kommentar: