Endnu et billede fra Peter Jacksons længe ventede “Hobbitten: En uventet rejse” er lagt op på nettet, og denne gang ser vi den unge og noget snavsede Bilbo Baggins stifte bekendtskab med sværdet Sting.

Se billedet her.

Filmen, der foregår 60 år før “Ringenes Herre: Eventyret om Ringen”, følger den unge hobbit Bilbo Baggins, som må danne trop med en flok dværge for at generobre og opretholde dværgeriget Erebor fra den frygtindgydende drage Smaug.

I rollen som Bilbo finder vi denne gang Martin Freeman, mens en række tilbagevendende stjerner som Ian McKellen, Elijah Wood, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Andy Serkis og Christopher Lee vil følge Bilbos rejse, når han træder ind i de danske biografer 12. december.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 moulder666 10 år siden

Hehehe - det er ret sjovt, at Christopher Lee, selvom han efterhånden er ved at være godt oppe i årene, i denne ombæring skal spille en yngre version af Saruman!

...Og så slog min hukommelse lige til igen...hvor fan' skulle Saruman være med i Hobbitten - det er han da ikke, er han? Så det må være "Hobbitten del 2" først...eller hvad?
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#2 shade 10 år siden

#1
Nu er 60 år ikke ret meget for en maia som Saruman, så hvis Lee bare ser nogenlunde ud som han gjorde i Ringenes Herre filmene, hvilket skulle være muligt med make-up, så er der ingen problemer i den henseende...
Gravatar

#3 Bruno 10 år siden

#1 -

Ja, han er sikkert med i del to, hvor der er bygget en del på historien, i følge hvad der er blevet skrevet om filmen.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#4 moulder666 10 år siden

#2 Så sandt - når man er omkring 2000 år gammel gør det ikke så meget med små 60 år :-)

Jeg tænkte også nærmere på, at han efterhånden er en gammel knark i virkeligheden...
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 nwinther 10 år siden

Er Lee "confirmed"?

Han spiller ikke nogen rolle i bogen - men "white counsil" nævnes af Gandalf, og Saruman var leder af WC. Jeg håber han bliver spillet en anelse mere sympatisk end i LOTR. Det vil være et "stretch", at Sarumans arrogance er åbenlys for enhver i Hobbitten, og så 60 år senere kommer det fuldstændig bag på de ellers ret skarpe elvere og Gandalf.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#6 Slettet Bruger [3399491349] 10 år siden

#1: Som #5 nævner, er han ikke direkte med i bogen, og så alligevel. Gandalf forsvinder i store dele af bogen for at mødes med Det Hvide Råd, og det er i den forbindelse, at Saruman optræder. Man følger ikke Gandalfs rejse i bogen, da den er fortalt fra Bilbos synsvinkel, men ikke desto mindre nævnes det altså, at Gandalf deltager i rådet, hvorfor inkluderingen af dette kan retfærdiggøres.

#3: Der er bygget en del på historien i begge dele, ikke blot i del 2. Måske du tænker på dengang, hvor der blev snakket om, at del 1 skulle være selve filmatiseringen af bogen, mens del 2 så skulle være en film, der byggede bro mellem "Hobbitten"-filmen og "Ringenes Herre"-trilogien? Men der er blot tale om, at bogens handling er delt op i to. I hvert fald indeholder begge dele udvidelser/tilføjelser i forhold til den oprindelige bog.

#5: Det er han. Se eventuelt denne video:
Gravatar

#7 owlsarenotwhattheyseem 10 år siden

Martin Freeman er badass!
Gravatar

#8 lordsasa 10 år siden

Kan ikke vente!
Gravatar

#9 Nagelfar^^ 10 år siden

hvorfor denne underlige blanding af dansk og engelsk?

Hobbitten: En uventet rejse
Bilbo Baggins, Sting ??

Skriv ny kommentar: