Zack Snyders filmudgave af den populære tegneserie om “Watchmen” står til at gå i produktion, og filmselskabet er i gang med jagten på skuespillere til at udfylde rollerne. Fimsiden AICN kan rapportere, at der er tilbud ude hos tre skuespillere om at komme om bord på projektet, der allerede har Gerard Butler i en endnu uafsløret rolle.

Patrick Wilson er blevet kontaktet vedrørende rollen som Natuglen, mens Jude Law har fået tilbudt rollen som den karismatiske og succesfulde Adrian Veidt, der kendes under heltenavnet Ozymandias.

Rollen som den blå og fåmælte Dr. Manhattan, der er den eneste helt i gruppen med deciderede superkræfter, skulle efter sigende være udset til Keanu Reeves. Der er dog endnu ingen officielle udmeldinger fra skuespillerne.

“Watchmen” bygger over Alan Moore og Dave Gibbons tegneseriefortælling “Vogterne” fra 1986, der udspiller sig i et utopisk 1985, hvor en lov er blevet vedtaget mod kostumeklædte, kriminalitetsbekæmpende helte. Men efter et mystisk mord på en af deres egne, må de tilbageværende eks-helte på banen igen, hvor de kommer på sporet af et omfangsrigt plot.

”Hvem vogter vogterne?” vil spørgsmålet lyde, når filmen får premiere i 2008.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 evermind 14 år siden

Hehe, endelig får Keanus stenansigt en mulighed for at komme til sin ret. :)
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#2 filmz-rupert giles 14 år siden

Whoa... I'm, like, totally blue and all-powerful, dude!

NEJ!

Lad for helvede være med at lave den her film. Det kan sgu aldrig gå godt! Jeg er som regel ikke typen, der stener en film, før den har gjort sig skyldig i et eller andet, men for hulen... Watchmen skal man ikke pisse på. Jeg er vant til at Hollywood skider ned i halsen på Marvels og DCs superhelte, men Watchmen er noget helt specielt. Fingrene af fedtefadet, Mr Snyder!

Og jeg er faktisk i nogenlunde godt humør i dag, hvilket ikke fremgår af denne post :-)

Suk.

Og så en sidebemærkning: Fremtidssamfundet i Watchmen er vel ikke utopisk? Manglende borgerrettigheder og en verden på randen af atom-krig er vel mere dystopisk? Men jojo, vi har vel alle vore egne ideer om, hvad en utopisk verden er :-)
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo
Gravatar

#3 filmz-Kadann 14 år siden

Jude Law, ikke et tosset valg. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 filmz-rupert giles 14 år siden

#4 For at bevise, at jeg ikke er helt sur i dag... ja, han er faktisk et udemærket valg :-)Og Patrick Wilson var stjernegod i Little Children.

Jeg håber bare ikke, at de Jessica Alba'er den kvindelige hovedrolle, som der var en på AICN, der kaldte det. Yikes.
--------------------------
That'll put marzipan in your pie plate, bingo

#5 14 år siden

Keanu Reeves som Dr. Manhattan???

Er han ikke lidt for spinkel til den rolle?
Gad vide om Alan Moore sidder og græmmer sig hjemme i det britiske over de her nyheder. Han er jo efterhånden indædt modstander af filmatiseringer af hans tegneserier, og det er der vel ikke så mærkeligt, når man ser resultatet af hollywoods "anstregelser".
Gravatar

#6 filmz-Angel Eyes 14 år siden

Hmmm, interessante skuespillerforslag, vil jeg sige. Og ikke umiddelbart negativt - de kunne godt gå hen og blive nogle gode valg. Men lad os nu se - jeg vil først diskutere det, når vi ved noget endeligt; det her er jo kun ønsker.

Og så ved jeg heller ikke helt med Keanu - på den ene side, tror jeg måske godt hans lettere verdensfjerne attitude kunne komme til sin ret i rollen som Dr. Manhattan, men på den anden side har jeg svært ved at se den rolle blive fortolket af et menneske - kan det overhoved lade sig gøre?

Nå, så diskuterede jeg alligevel ;)
Min dvd-samling: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/Nikolai%20Schulz
Gravatar

#7 filmz-theassociate 14 år siden

Hehe det lyder da lidt som The Incredibles det plot?
Gravatar

#8 filmz-gofferoffer 14 år siden

Jeg er såmænd også positivt indstillet over for Keanu som Manhattan. Så længe han beholder det samme ansigtsudtr-... Nej, vent, det er vist i orden. Men så længe han i det mindste bliver næsten ugenkendelig i rollen, for han ser i hvert fald ikke særlig menneskelig ud.

Og Jude Law er også positivt, rollens karakter taget i betragtning. Synes, han er virkelig god i den slags skumle roller.

Patrick Wilson? Har aldrig set en af hans film, så det må tiden vel vise.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#9 evermind 14 år siden

#7
Som det også fremgår af nyheden, har tegneserien Watchmen en del flere år på bagen end The Incredibles. Men jeg vil give dig ret i, at der umiddelbart er visse ligheder; da jeg så The Incredibles, kunne jeg ikke lade være med at sidde og tænke på, at noget af det virkede som en slags familie- og komedieversion af Watchmen (som i øvrigt er alt andet end familievenlig!).

Dermed ikke sagt, at jeg vil holde det imod The Incredibles, som efter min mening er en fremragende film. Og dermed heller ikke sagt, at historierne i deres helhed overhovedet minder om hinanden.
"nå jeg er i biffen så er der alt tid en der skal sparke i det sæd jeg sidder i"
Gravatar

#10 filmz-loke76 14 år siden

Hov hov, nu skal i lige tage en slapper. Keanu har faktisk 2 ansigtsudtryk ;)
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: