Ole Christian Madsens kommende danske storfilm, “Flammen og Citronen”, er i disse dage i gang med at optage nogle nye scener i Berlin.

I et interview med Ekstra Bladet taler Thure Lindhardt om sin rolle som Flammen: ”Flammen var en fanatiker. En ung, vred mand, der var optændt af at slå nazister ihjel. Men da han fik ordre til at myrde sin egen kæreste, begyndte han at tvivle på sin mission. Han er en naiv, ung idealist, der pludselig bliver rystet i sin grundtro.”

Lindhardt tilføjer: ”Det har virkelig været spændende at indspille denne film, fordi der er så mange actionscener, hvor man næsten får et adrenalinsus. Men rollen som Flammen har også givet mig et meget nuanceret billede af Danmark under besættelsen, hvor mange ting foregik i en gråzone.”

På rollelisten kan man også se Mads Mikkelsen, Peter Mygind, Martin Greis og Thomas Voss.

Ifølge sin officielle hjemmeside har Jesper Christensen desuden påtaget sig rollen som Flammens far i filmen, der er sat til at få biografpremiere 29. februar 2008.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#11 mr gaijin 15 år siden

Med Ole Christian Madsen bag roret tror jeg nærmere man skal forvente en dansk Black Book. Hvilket måske heller ikke er så dårligt.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#12 thomas040 15 år siden

Seriously....;)
Failure is a zero out.

Skriv ny kommentar: