Siden MGM kunne annoncere, at de var i gang med at udvikle en ny “RoboCop”, har det været rapporteret, at den nye film om den lovhåndhævende cyborg skulle blive en fortsættelse til de oprindelige film. Dette er dog ikke længere tilfældet, kan produceren Mike Medavoy nu berette.

Den nye “RoboCop”-film, som skal instrueres af “The Fountain”-instruktøren Darren Aronofsky, vil være klar i 2010. Manuskriptet skrives af David Self (“Vejen til Perdition”).

Trods de tidligere forlydener om det modsatte bliver filmprojektet betragtet som en reboot af franchisen i stil med, hvad der blev gjort med “Batman Begins” og “Casino Royale”.

Medavoy kan sammen med medproduceren Brad Fischer afsløre, at filmen bliver udtænkt til at kunne stå alene og ikke være direkte forbundet med nogen af de tre første film i seriens univers.

”Det er helt sikkert ikke en fortsættelse,” udtaler Medavoy, som i stedet omtaler filmen som en “nyfortolkning”.

Fischer og Medavoy holder begge kortene tæt til kroppen, når det kommer til afsløringer omkring den nye films historie. Senest har der været forlydener om, at filmen skulle udspille sig yderligere 20 år ude i fremtiden, hvor det nu nedlagte RoboCop-projekt bliver genindført. Producerne kan dog kun udtale: ”Alt vil blive afsløret med tiden.”

Originalfilmen fra 1987 fik oprindeligt den høje censurangivelse X-rated af MPAA, indtil instruktøren Paul Verhoeven trimmede nogle af de voldsommere blodsudgydelser ud til den anelse mildere R-rating. Spørgsmålet er nu, om den nye “Robocop” vil blive ligeså blodig, eller om filmselskabet sigter efter den mere sikre censurangivelse PG-13.

Mike Medavoy kan til MTV Movies Blog afsløre, at fans kan tage det roligt, da projektet øjensynligt vil følge i originalens blodige spor.

”Jeg var involveret i den originale ‘Robocop’, og den fik en R-rating, og sandsynligheden er stor for, at denne også vil blive R-rated – medmindre at instruktøren beslutter at nedtone noget af det,” beretter Medavoy.Vis kommentarer (25)
Gravatar

#21 filmz-mcclane 14 år siden

lyder godt ka ik vente med at se den nye robocop håber den har den samme stil fra de andre tre film..
Gravatar

#22 MeanSeal 14 år siden

Hvem mon bliver den nye RoboCop????

Sys dog ikke der er nogle oplagte skuespillere til den rolle, meeeeeen.

Kunne godt tænke mig at se en Guy Pearce i den rolle, nu da han missede rollen som BruceWayne/Batman i Nolans BB. Den mand var jo genial i Memento.
Gravatar

#23 Michael Andersen 14 år siden

#22 Danny DeVito.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#24 MeanSeal 14 år siden

#23
Chuck Norris, Steven Seagal eller Van Damme :P
Gravatar

#25 Riqon 14 år siden

#22-24 - Det er en sjov leg! Må jeg være med? Jeg foreslår Heath Ledg..nårh nej (pis, det sker hele tiden)...
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: